TV3-deltager har tabt 16 kilo siden august

Emil Kier havde taget lidt ekstra på under optagelserne til ‘MasterChef’, og de kilo satte han sig for at tabe – nu har han allerede tabt 16 kilo.

Af Rikke Lynge - 9. december 2020 kl. 18:55

Emil Kier deltager i ‘MasterChef’ 2020 og ‘MasterChef Jul’ har på blot fire måneder tabt 16 kilo

– Jeg var på cykelferie med en kammerat i slutningen af juli måned, hvor jeg kunne mærke, at det ikke gik skide godt. Jeg kunne godt mærke, at der havde sat sig nogle ekstra kilo det seneste års tid med ‘MasterChef’ og så videre. Og så tænkte jeg, at det ville jeg prøve at gøre noget ved, fortæller Emil, der aldrig har forsøgt sig med et vægttab før, for det har ikke været nødvendigt.

LÆS OGSÅ: Vandt ikke ‘MasterChef Jul’, men vandt venner for livet

– Jeg har aldrig før tænkt over, hvad jeg vejede, og jeg anede ikke før, hvad jeg vejede. Jeg har dyrket meget sport på højt plan, da jeg var mindre, så jeg har ikke været overvægtig hele mit liv, fortæller Emil til HER&NU.

Det var primært ‘MasterChef’ og ‘MasterChef Jul’ konkurrencen, der var årsag til de ekstra kilo, da Emil har øvet sig på konkurrencerne hjemme, og dermed fået lidt mere mad og mere fed mad, end han plejer. Den metode, som Emil har taget i brug for sit vægttab har givet pote.

– Jeg købte en hometrainer, så jeg kan cykle virtuelt hjemme i min stue. Og så gør jeg det, at jeg i ugens første fire dage tænker over, hvad jeg spiser. Jeg har ikke kørt en hård tilgang, og jeg har ikke sagt nej til noget, så hvis jeg er inviteret på rødvin eller restaurant, så har jeg gjort det uden at holde igen, fortæller Emil, der i snit træner tre dage om ugen på hometraineren.

LÆS OGSÅ: Prins Christian er testet positiv for COVID-19

Emils bedste råd til andre, der gerne vil tabe sig er enkelt.

– Find noget, du godt kan lide. Når jeg cykler på den hometrainer, så er det ikke af pligt, og det skal ikke bare overstås, men jeg synes, det er sjovt.

LÆS OGSÅ: Det skal Linses nye hund hedde

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-Asta skal i isolation juleaften

Se et før og efter billede af Emil herunder:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Emil Kier (@emilkier)

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Blachman og kæresten står frem

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører nyt permanent look