TV3 chokeret: Finaleafsnit lækket

På mandag er der finale i ‘Et ton cash’, men der er gået skår i glæden, for finale-programmet er blevet lækket på nettet.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 10. maj 2014 kl. 14:02

Der er muligvis fløjet nogle bandeord gennem luften hos TV3, for det, der bare ikke må ske, er sket. Finaleafslutningen i ‘Et ton cash’ er blevet lækket og florerer nu på nettet.
Dermed er det således afsløret, hvem der vinder i realityprogrammet en uge før selve finalen. Og det er man super kede af og chokeret over hos TV3.
– I mandags får jeg at vide fra to af deltagerne fra programmet, at finaleafsnittet allerede kan ses på nettet. Det blev vi meget chokeret over kunne ske, og vi er meget kede af, at det tager det sjove væk fra finalen, siger pressechef på TV3 Søren Hedman til Realityportalen.dk.
Han fortæller, at finalisterne også er meget kede af lækket, da de havde glædet sig til at overraske familie og venner med afsløringen.
LÆS OGSÅ: ‘Et ton cash’: Geggo og Rasmus røg lige før finalen
Den skyldige skal findes
Og pressechefen ser med stor alvor på lækket, der vil få alvorlige konsekvenser for den skyldige.
– Vi har sat en undersøgelse igang for at finde den skyldige, og alt peger på, at der er en ude fra, der har lækket afsnittet. Og nu går vi efter at finde den skyldige, så personen kan stilles til ansvar, da det er en ulovlig handling, der er blevet begået, siger Søren Hedman.
Han opfordrer samtidig folk til ikke at afsløre vinderen, hvis man skulle være stødt på det lækkede afsnit.
– Vi gør alt for at få det fjernet fra nettet, men det er også en svær kamp, for ting deles meget hurtigt på nettet. Men vi håber, at alle har forståelse for ikke at afsløre vinderen, siger han.
LÆS OGSÅ: Anna om ‘Et ton cash’-exit: Meget akavet duel
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.