TV3 bekræfter: Her vises Geggo og Cengiz' bryllup på tv

Allerede på torsdag får seerne mulighed for at komme med til bryllup i ‘Familien fra Bryggen’.

Af Jonas Sand - 29. april 2019 kl. 15:13

Weekenden stod i kærlighedens tegn hos ‘Familien fra Bryggen’, da Geggo og Cengiz sagde ja til hinanden og blev gift på Kokkedal slot i Nordsjælland, hvor parret efterfølgende holdt en vild fest.
Det bryllup får seerne inden længe mulighed for at se på nærmeste hold. Allerede på torsdag – hvor der er sæsonafslutning på den populære serie – kan du nemlig se en del af brylluppet. Det bekræfter TV3 nu.
LÆS OGSÅ: Så vildt var Geggo og Cengiz’ bryllup: Fyrværkeri, helikopter og ‘X Factor’-optræden

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun gerne vil ligne Linse

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Sådan var brylluppet
– Find lommetørklæderne frem. På torsdag skal du til bryllup. Se sæsonafslutningen af Familien fra Bryggen på torsdag kl. 20 på TV3, skriver tv-stationen på Facebook.
Det vides ikke, hvor meget af brylluppet TV3 har fået lov til at være med til. Linse Kessler har tidligere fortalt til Realityportalen, at en del af brylluppet kommer på skærmen – men ikke det hele.
– Seerne får lov til at se bryllup på skærmen i denne sæson. Hvor meget, der kommer med, ved dog ikke engang jeg selv. Men man kommer i hvert fald med, det har de sagt ja til. Men selvfølgelig kan alt ikke komme med, for der kommer også nogle gæster, som ikke har lyst til at blive filmet, har Linse afsløret over for Realityportalen.
SE BILLEDERNE: Her ankommer smukke Geggo til brylluppet
Herunder kan du få et lille smugkig:

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz om bryllup: Folk vil tænke, at vi er de mærkeligste i hele verden