TV3 afslører ny omgang ‘Paradise’: Ikke som det plejer

Intet er som det plejer, men castingen er åben.

Af Louise Vilsbøl - 5. oktober 2021 kl. 10:29

Hvis man drømmer om at være med i ‘Paradise’, eller bare er helt vild med programmet, så er der godt nyt. TV3 søger nemlig deltagere til en ny omgang ‘Paradise’, men alt er ikke, som det plejer. Kanalen er dog kryptisk i forhold til at fortælle, hvad den beskrivelse dækker over.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-Asta om sit forhold: Jeg fik hadbeskeder

Til gengæld er castingen åben, og her lyder overskriften i pressemeddelelsen “Et forandret ‘Paradise'”, hvorefter der står:

Artiklen fortsætter under videoen, hvor den tidligere paradiso Philip May fortæller, at han er klar til ‘Vild med dans’.

– På ‘Paradise’ søger vi dig, der er klar på dit livs oplevelse, med masser af gang i den og uventede udfordringer. Vi leder efter dig, som har noget på hjertet, ikke er bange for at dele ud af dig selv og dine holdninger, du er nysgerrig af person, kommer fra hvilket som helst sted i Danmark, ser ud lige præcis som du selv har lyst til og vil prøve kræfter med svære dilemmaer og uforudsigelige opgaver i ‘Paradise’.

LÆS OGSÅ: WHAT: Casper Berthelsen klar til ny sæson af ‘Bachelor

– Er du klar på at dele din måde at tænke på, dele din store personlighed og dit syn på verden, så er det dig, vi gerne vil høre fra.  Så hvis du selv tænker, at du kan udfordre og ændre ‘Paradise’,  har en unik personlighed, og er klar på at spille spillet, så er det nu, du skal gribe chancen!

Ingen steder står ordene ‘Paradise Hotel’ nævnt, og det vides altså ikke, om der er tale om hotellet i Mexico, som vi kender fra de 18 tidligere sæsoner af programmet. Men TV3 lover, at vi snart hører mere, og hvis man har fået blod på tanden, kan man melde sig til ‘Paradise’ HER.

LÆS OGSÅ: Elvira siger fra: Kræver en undskyldning