Tv-vært vil være Bond-babe

Sarah Grünewald, der styrede løjerne under sidste års ‘Vild med dans’, er i spil som ny Bond-babe.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 11. april 2014 kl. 13:16

Den smukke Sarah Grünewald kan blandt andet skrive model og tv-vært på cv’et. Og nu vil den mørkhårede skønhed også gøre alt for, at hun kan skrive Bond-babe på cv’et.
Det afslørede Sarah Grünewald ifølge bt.dk i Radio 24syv programmet ‘Reporterne’, hvor hun fortalte, at hun har været til casting som ny Bond-babe til den kommende James Bond-film.
– Jeg fik et manuskript fra en ældre film, som jeg skulle læse op af, fortæller Sarah Grünewald i programmet.
Indtil videre har Sarah Grünewald været til den første casting-runde, der er en form for type-casting, hvor det er udseende og udtale af accenten, som bliver afprøvet.
LÆS OGSÅ: Ibi i brudekjole-kaos: Overvejer tur til Israel
Farver gerne håret rødt
Men skulle det komme der til, at hun bliver tilbudt rollen som Bond-babe, så er den smukke tv-vært ikke bleg for at ændre sit udseende.
– Jeg har både været skaldet og haft piercinger og været en masse rebelske tider igennem som ung. Alene titlen “Bond babe”, og komme ind og blive sat i bås med Denise Richards, Eva Green og Cecilie Thomsen. Jeg vil i hvert fald gerne farve mig rødhåret, hvis det er det, det kræver, siger den måske kommende Bond-babe i programmet.
Det er dog noget tid siden, at Sarah Grünewald var til første castingrunde, og der er endnu ikke kommet noget svar fra producenterne af den kommende James Bond-film. Så tv-værten må vente i spænding på svar om castingrunde nummer to.
LÆS OGSÅ: Anne Bech og Christiane udgiver sundhedsbog
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.