Tv-vært skammer sig ikke: Sex med yngre mænd

Med alderen har Cecilie Beck sluppet skammen omkring sex og givet sig selv lov til at knalde med dem, hun har lyst til.

Af Lotte Knudsen - 17. juni 2022 kl. 20:55

Sidste år kom det frem, at den kendte TV 2-vært Cecilie Beck i 2016 havde et seksuelt forhold til en fotografelev i forbindelse med en arbejdsrejse. Afsløringen skabte stort postyr, men den 51-årige tv-vært fastslog dog dengang, at der hverken var tale om metoo eller sexisme.

LÆS OGSÅ: Landmand Ole skilt fra Gitte: Savnede swingerklubben

Artiklen fortsætter under videoen, hvor realityportalen møder Oliver Bjerrehus og Sofie Amalie Elkjær på den røde løber til premieren på den nye Marvel-film, ‘Eternals’…

Selvom det er et halvt år siden, og historien for de flestes vedkommende er endt i glemmebogen, har den 51-årige Cecilie valgt at bringe den frem i lyset igen.

LÆS OGSÅ: Danskerne raser over kongehuset: Det er utroværdigt

Hun er  færdig med at skamme sig over sin seksualdrift, og til modemagasinet Elle afslører hun, at hun før har haft sex og forhold med yngre mænd.

– Jeg har været nødt til at sige til mig selv, at jeg kan knalde, hvem fanden jeg har lyst til, altså så længe de også har lyst, også selv om det bare er den ene aften, hvor begge har lyst, siger Cecilie Beck ifølge Se&Hør til modemagasinet Elle og fortsætter:

– Jeg har været sammen med nogle, der var væsentlig yngre end mig selv, og det har jeg oplevet flere have det svært med, uden at de kan forklare hvorfor, hvis jeg spørger ind til det, lyder det fra Cecilie Beck.

LÆS OGSÅ: Christiane efter stort tab: Totalt kampklar

Cecilie Beck har tidligere været gift med Rasmus Tantholdt og Carsten Lassen, men er i dag single.