Tv-vært på flugt under skyderiet: Skræmt men taknemmelig

Tv-vært Anna Lin søgte ly sammen med 28 andre, da skyderiet i Fields gik i gang.

Af Lotte Knudsen - 6. juli 2022 kl. 19:00

For mange danskere vil søndag den 4. juli 2022 i lang tid stå lysende klart i erindringen.

Det var dagen, hvor mørket ramte Danmark, og hvor en bevæbnet mand på fri fod i et storcenter skabte frygt og usikkerhed.

LÆS OGSÅ: ‘EOTB’-lykke: Se den skønne baby

Se videoen herunder, hvor Kronprins Frederik og Prins Christian er til mindehøjtidelighed ved Field’s efter det tragiske skyderi… 

En af dem, som formentligt aldrig vil glemme dagen, er tv-vært Anna Lin. Hun oplevede det hele på tæt hold.

– Jeg var på vej hen for at spise i shoppingcenteret, og de små tilfældigheder, som gjorde, at jeg ikke var der, da der blev skudt, skræmmer mig, lyder det fra Anna Lin på Instagram, som var i selskab med veninden Nikita Hoffman.

LÆS OGSÅ: Efter skyderi i Fields: ‘Årgang 0’-stjerne får tilbudt krisehjælp

Selvom Anna Lin og Nikita Hoffman ikke nåede at sætte deres fødder inde i centeret, var de stadig nødt til at flygte fra stedet. Og tre unge jævnaldrende gutter blev deres ‘redning’.

– Tak til Kim, Christoffer og Jonas, der lukkede Nikita Hoffman og mig ind i deres lejlighed, da vi løb rundt omkring Field’s og var bange, skriver Anna, som sammen med veninden var dybt taknemlige for den gæstfrihed, de oplevede. I GO’ morgen Danmark uddyber Nikita Hoffman:

– Jeg tror ikke, at vi kunne være landet et bedre sted. De var bare super rolige og tacklede situationen godt. De satte vand og sodavand på bordet, fortalte at vi kunne tage mad i køleskabet, og de klistrede deres adresse op på væggen, så alle vidste, hvor de var.

LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaard: Under nålen

Efter hændelsen har tv-kendissen valgt at tage til Fanø for at slappe af. Derudover har hun snakket med en krisepsykolog, hvilket hun også opfordrer andre i samme situation til at gøre.

–  Hvis du også blev skræmt eller bare kan mærke, du har brug for at snakke med nogen, så tag fat i en krisepsykolog, BørneTelefonen eller andre, der kan lytte og hjælpe dig.

Læs hele Annas opslag fra Instagram herunder.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Anna Lin (@anna_l1n)