Tv-stjernerne fortæller: Sådan har corona påvirket vores sommerferie

Det er forskelligt, hvordan corona har påvirket tv-stjernernes sommerferier.

Af Rikke Lynge - 17. juli 2020 kl. 08:56

Da Danmark lukkede ned den 11. marts, begyndte mange at overveje, hvilke konsekvenser det ville få for sommeren. Nogen har måtte finde på alternative rejseformer, mens andre ikke er påvirket af corona-restriktioner. Realityportalen har samlet et udpluk af de danske tv-stjerner, der fortæller, hvordan og om corona har påvirket deres sommerferie.

Tina Lund fra ’Forsidefruerne’

Tina Lund, der oprindeligt bor i Dubai, har bosat sig i sit sommerhus i Vejby på Nordsjælland under hele corona karantæneperioden. Tina må i år undvære noget, som hun længe har set frem til, og som er svært at erstatte.

LÆS OGSÅ: I Tina Lunds fodspor: Se datterens store talent

– Jeg skulle have været til OL. Nu tager jeg på ferie i Skagen, fortæller den professionelle rytter, der havde set frem til OL.

Allan Nielsen og Tina Lund mødte hinanden for ti år siden og blev gift i 2011. (Foto: Henrik R. Petersen)

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Forsidefruer’-Tina Lunds datter nær kvalt

Maja og Anders fra ’Sommerdrømme’

Maja Elkjær og Anders Elkjær deltog i TV 2’s boligprogram ’Sommerdrømme’, hvor de kæmpede med tre andre par om at vinde drømme-sommerhuset. Parret vandt desværre ikke, og planlægger nu alternativer i Danmark.

LÆS OGSÅ: BABY NEWS: ‘Sommerdrømme’-baby på vej

– Vores sommerferieplaner har heldigvis ikke ændret sig. Vi har i efterhånden lang tid nu vidst, at jeg skulle føde til august, så vores planer har hele tiden været at blive i Danmark. Vi har allerede været en uge på camping i Jesperhus. På torsdag går jeg på barsel, så der skal vi i gang med at gøre klar til lillesøsters ankomst. Ellers tager vi nogle dagsture i diverse forlystelsesparker og så videre, fortæller Maja.

Hjemme hos Maja og Anders der er med i TV 2s nye program ’Sommerdrømme’. (Foto: Niels Henrik Dam)

LÆS OGSÅ: Maja og Anders fra ‘Sommerdrømme’: Vi vil hellere bygge sommerhus end rejse til Bahamas

Rikke Chili fra ’For lækker til love’

Rikke Chili kendt fra TV 3-programmerne ’For lækker til love’ og Dplay programmet ’Plastikkongerne’ har også mærket, hvordan corona har påvirket feriemulighederne.

– Jeg skulle have været nogle ture til Istanbul, men det er droppet. Derudover skulle jeg have været en tur i Berlin, men det undlader jeg også. Min sommer står derfor på en masse varme sommeraftner (forhåbentligt) på altanen og rundt omkring i København med veninder med et stort glas vin i hånden. Derudover tager jeg til Jylland og holder lidt sommerferie med familien og min skønne lille nevø. Jeg håber, at meget af det her corona er ovre til januar/februar, hvor jeg planlægger at rejse væk i nogle uger. Det er oftes også dér, jeg har brug for sol og varme efter en lang og kold vinter i Danmark, fortæller Rikke.

LÆS OGSÅ: Single-baben Rikke Chili udtaler: Derfor skal mine æg fryses ned

(Foto: Janus Nielsen)

LÆS OGSÅ: Rikke Chili advarer: Tag plastikoperationer alvorligt

Cassia og Charles fra ’Sommerdrømme’

Cassia og Charles, der blev vinder af boligprogrammet ‘Sommerdrømme’. har længe vidst, at de skulle tilbringe en masse tid i Hvide Sande, hvor sommerhuset ligger.

LÆS OGSÅ: Vinder af ’Sommerdrømme’: Jeg håbede på at blive sorteret fra i castingen

– Charles og jeg nyder det nye sommerhus i Hvide Sande, ellers har vi ikke de store planer. Jeg skal arbejde, og Charles har meget travlt med at bygge vores garage i Frederikshavn, fortæller Cassia.

Cassia og Charles fra ‘Sommerdrømme’, TV 2. (Foto: Niels Henrik Dam)

LÆS OGSÅ: Fra politibetjent til pædagog: Cassia ofrede sit liv i Brasilien for Charles