TV-stjerne: Mit liv er bedre uden min far - Her & Nu

TV-stjerne: Mit liv er bedre uden min far

Realitystjerne har ikke haft kontakt med sin far siden forældrenes skilsmisse, men nu rækker han ud efter hende igen.

Af Lotte Knudsen - 9. september 2020 kl. 15:11

Det er ingen hemmelighed, at Irina Olsen og resten af familien har skåret deres far ud af deres liv. Alligevel bliver faren ved med at kontakte Irina og hendes søster, hvilket gør, at de konstant skal revurdere deres valg.

Irina er dog ikke i tvivl om, at familien har taget den rigtige beslutning.

– Desværre. Selvom det er irriterende at sige det. Så er vores familie bedre uden vores far, siger Irina i det nyeste afsnit af ‘The Olsens’ på Dplay.

LÆS OGSÅ: CHOK: Linse på skadestuen midt i optagelserne

Der er også en helt klar årsag til, at Irina valgte at droppe kontakten. Irinas far accepterede nemlig ikke hendes valg i livet.

– Han sagde: Du bliver en fiasko, du skal ikke bruge mit efternavn mere, og jeg gider ikke, der står Irina Babenko i bladene. Han kunne ikke acceptere, at jeg ikke var læge eller skøjteprinsesse. Han ville nemlig gerne have, at jeg skulle blive læge ligesom ham. Så det var lidt som om, at jeg ikke var god nok, fortalte Irina Olsen, da hun deltog i ‘Til middag hos’ i 2017.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen nyder livet i Spanien, og hun er ikke alene

Irinas søster Victoria Babenko støtter Irinas beslutning. Hun mener, at faren har skjulte intentioner, når han kontakter dem.

– Når han skriver, virker det ikke rigtigt som om, at han prøver at løse noget. Det virker som om, at han bare prøver, at mindes os om, at han stadig er der, fortæller Victoria Babenko i det nyeste afsnit af ‘The Olsens’ på Dplay.

LÆS OGSÅ: Jonass er ude: Teitur går solo

Se klippet fra ‘The Olsens’ herunder, hvor Irina og Victoria snakker om deres far.

 

Læs mere om