Tv-par klar til at lave børne-tv

Nu er Kaspar og Lambang varme på mere tv og gerne noget for børn.

Af Rikke Lynge - 3. april 2022 kl. 10:55

Siden sommeren 2020, hvor Kaspar og Lambang vandt boligprogrammet ‘Sommerdrømme’ har de haft en del tv-projekter.

LÆS OGSÅ: Deltagere afslører hemmelige regler i ‘Sommerdrømme’

Kaspar har for eksempel medvirket i ‘Til middag hos’, mens Lambang har været vært på børneprogrammet ‘Mit Nye Værelse’. Sammen har parret lavet TV 2 Play børnejulekalenderen ‘Jul i sommerhuset’, og nu drømmer de om at lave mere tv sammen.

– Vi har fået noget blod på tanden i forhold til det her med at lave børne-tv og være vores type af familie som afsender på det. Vi har noget dialog med forskellige produktionsselskaber og håber, det kan blive til noget, fortæller Kaspar til HER&NU.

LÆS OGSÅ: ‘Sommerdrømme’-par kæmper for deres familie

Lambang har en drøm om at forene sit liv som børnelæge og sin drøm om tv.

– Man må jo udnytte, at jeg er børnelæge og elsker børn, jeg elsker at lave ting med børn, så det kunne være fedt med et børnelægeprogram, fortæller Lambang.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par deler glædelig nyhed

Der intet konkret på blokken endnu, så parret kan ikke uddybe, hvordan programmet ender, eller om det ender et sted. Lige nu er det blot tanker og idéer.

– Vi har en drøm om at lave børne-tv, som er inkluderende og mangfoldig, som handler om, hvordan børn har det og gøre dem klogere på sig selv og deres forældrerelationer. Så må vi se, hvad præcis det bliver til, fortæller Kaspar.

LÆS OGSÅ: ‘Løvens Hule’-deltager afslører: Derfor valgte vi den mest kritiske løve