To deltagere smider en bombe i årets 'Robinson Ekspedition'

Det viser sig, at to af årets deltagere kender hinanden særdeles godt.

Da de fire hold med i alt 24 deltagere i årets 'Robinson Ekspedition' mødes for første gang, spørger Jakob Kjeldbjerg deltageren Nicolaj, hvordan det er at stå blandt så mange fremmede.

LÆS OGSÅ: Janni Ree klar til 'Bachelorette'

Her overrasker Nicolajs svar 22 af de andre deltagere.

- Nu du spørger, cirka femte dør til venstre for mig der står min søster og stråler og ligner måske, hun ikke har fået særlig meget søvn i nat, men hun ligner en, der er klar til at prøve i hvert fald at give os røvfuld. Det kommer selvfølgelig ikke til at ske, lyder det kækt fra Nicolaj, som efterfølgelde forklarer:

- For mig er det vigtigt at få det hurtigst muligt ud af verden, så mine holdkammerater og mine modstandere kan se, at jeg spiller med rent mel i posen.

Storesøster Camilla, der er tre år ældre end Nicolaj, slår da også fast, at hun er klar til at give den gas i kampen mod sin bror og de øvrige deltagere:

LÆS OGSÅ: Janni midt i dramatisk skilsmisse: Jeg elsker ham stadig

- Jeg har to mål her i 'Robinson'. Det ene er at vinde trofæet, det andet er at komme længere end min bror. Og det kommer til at ske, lyder det fra Camilla.

Herefter tager den garvede vært ordet og sætter en streg under, hvorfor de to søskende er med i hans ekspedition.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Her er årets 'Robinson'-deltagere

- Camilla og Nicolaj er altså bror og søster. Lad mig lige slå fast, at de er her ikke, fordi de er bror og søster, de er her fordi jeg har håndplukket dem som klar til 'Robinson Ekspeditionen 2024', slutter Kjeldbjerg snakken om familieforholdet.

Se hele videoen øverst i artiklen, og se med på Viaplay og TV3 kl. 20.00, hvor den nye sæson af 'Robinson Ekspeditionen' skydes i gang.