TV 2’s vilde plan: Pitzner skulle genforenes med Wafande

Diamantdronningen valgte dog at takke nej efter kontraktforhandlingerne.

Af Nikolaj Vraa - 22. august 2020 kl. 18:58

Foxtrot, vals og cha-cha-cha blev byttet ud med en dans på glasskår, da produktionsselskabet Mastiff og Katerina Pitzner skulle forhandle om hendes deltagelse i ‘Vild med dans’.

I showet skulle hun have været genforenet med Wafande, som hun havnede i et celebert drama med i serien ‘Over Atlanten’. Her blev de meget tætte og lagde sig sammen ud med mange af de øvrige medvirkende – blandt andre Jesper Vollmer, der er svigersøn til Hilda Heick, som også skal være med i ‘Vild med dans’.

– Det er korrekt, at jeg er blevet spurgt, om jeg ville være med. Som altid, når man bliver spurgt om at deltage i et program, er det en afvejning af, om det er noget, man har lyst til, tid til og kan forsvare økonomisk. Det kunne helt sikkert være sjovt. Men det er jo meget tidskrævende, og det er meget tid, hvor jeg ikke kan passe min forretning, siger Katerina Pitzner til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Ditte Julie om at finde kærligheden igen: Hold kæft, hvor har jeg grædt

Det bliver ikke til nogen genforening for Katerina Pitzner og Wafande på dansegulvet (Foto: Carsten Andersen/Discovery Networks)

LÆS OGSÅ: Svend fik kun tre breve: Jeg havde det på fornemmelsen

Pitzners diamanthandel præsterede i seneste regnskab et overskud på 4,1 millioner efter skat, og hvis de gode takter skal fortsætte, skal hun være i sin forretning eller kompenseres tilsvarende.

– Jeg har ikke selv stået for kontraktforhandlingerne, men jeg er blevet meddelt, at enderne ikke kunne mødes i denne omgang. Måske en anden gang. Det kunne da være sjovt, siger Pitzner, der dog afviser, at forhandlingerne brød sammen, fordi der fra hendes side blev krævet et honorar for, at hendes børn skulle være i studiet.

– Sikke noget vrøvl, slår hun fast.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Ung mor er blevet kærester med gammel flamme

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne klar til ‘Vild med dans’

Læs mere om