TV 2 overvejer ny sæson af 'På røven i Nakskov'

Kanalen leder i øjeblikket efter deltagere til en ny sæson.

Af Jonas Sand - 6. august 2017 kl. 14:55

I to sæsoner fik tv-seerne lov til at følge økonomisk trængte familier fra Lolland i programmerne ‘På røven i Nakskov’ og ‘Stadig på røven?’. Programmerne fik stor popularitet, men skabte også meget debat. Og nu kan den debat snart blusse op igen.
LÆS OGSÅ: Stine Kronborgs nye liv: Starter café i Nakskov
Hos TV 2 og Koncern TV, der også var produktionsselskabet bag de første to sæsoner, er man nemlig gået i gang med forarbejdet til en ny sæson. Her leder man efter deltagere, der gerne vil give tv-seerne et ærligt indblik i deres liv.
– Er tilværelsen noget, du og din familie kæmper for? TV 2 søger familier fra Lolland til en dokumentarserie i udvikling. Vi ønsker at give en stemme til de, som kæmper for at få hverdagen til at hænge sammen. Vi vil give seerne en varm og ægte oplevelse af livet for danskere, der er økonomisk pressede og som kæmper med hverdagens udfordringer og alligevel klarer sig, lyder det i et castingopslag, der fortsætter:
– Vi vil lade menneskene, miljøerne og begivenhederne tale for sig selv i et kærligt og solidarisk portræt. Vi vil vise, hvordan familier med humor, mod og kærlighed mere end bare overlever. Forståelse for hinanden er afgørende for, at vi hænger sammen som samfund.  Med denne serie vil vi være med til at nedbryde fordomme og åbne for forståelsen for de forskelle, der er i vores samfund.
LÆS OGSÅ: ‘På røven i Nakskov’-Ib starter nyt firma med sønnen
Langt fra sikkert
Det er dog stadig for tidligt at glæde sig helt endnu, hvis man gerne vil se flere programmer af den populære dokumentar-serie. Intet er endnu på plads, men man bekræfter, at forarbejdet er gået i gang.
– Vi er i en researchfase. Det er langt fra sikkert, at der kommer flere programmer, siger Nikolaj Daugberg, der var programredaktør på de første to sæsoner af serien, til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Rå røven i Nakskov’-Irene: Jeg føler mig ikke på røven
I ‘På røven i Nakskov’ og ‘Stadig på røven?’ var det især deltageren Ib Andersen og hans søn Nicolai, der oplevede stor popularitet blandt seerne.Og de kan meget vel være en del af deltagerlisten, hvis det bliver til noget.
– Jeg kan da ikke udelukke, at der har været kontakt. Men jeg kan ikke sige så meget på nuværende tidspunkt, og det er heller ikke sikkert, at det bliver til noget. Men vi er da ikke afvisende. Det kunne da godt tænkes, at der kom en ny, da min søn og jeg netop har startet et firma op sammen, siger Ib til Realityportalen.dk.
Tiden vil vise, om det bliver til flere afsnit, men hvad håber I på?

Vil du gerne se flere afsnit?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: ‘På røven i Nakskov’-Ib stiller op til kommunalvalget: Jeg slår borgmesteren!
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.