TV 2 kom i vejen for ’Nybyggerne’-bryllup - Her & Nu

TV 2 kom i vejen for ’Nybyggerne’-bryllup

Cecilie og Jonas i det røde hus måtte aflyse brylluppet efter optagelserne til programmet.

Af Pernille Hahn Hauberg - 13. marts 2017 kl. 17:55

De to yngste nybyggere, 28-årige Cecilie Handberg og 27-årige Jonas Henriksen, havde bestilt maden og booket lokalerne til deres bryllup, da de valgte at udskyde arrangementet på ubestemt tid.
– Det er jo faktisk kommet i vejen alt det her tv. Vi havde faktisk sat en dato, der hed 11. februar uden at have gjort ret meget ved det, fortæller Jonas til Realityportalen.dk.
Efter et intenst forløb med optagelserne til programmet vurderede parret, at tiden ikke lige var til at skulle planlægge et bryllup.
LÆS OGSÅ: WOW: ‘Nybygger’-par har smidt 25 kilo efter programmet
– Jeg havde ikke troet, at det ville være så svært at lande igen. Men det er skide svært at komme tilbage igen. Man havde hele tiden været i en proces, og så kommer man bare hjem og tænker, “lorte lejlighed. Hvor er det der lækre hus på 130 kvadratmeter og de søde naboer?” siger Cecilie, og fortsætter:
– Det brugte vi rigtig meget tid på, og brylluppet skulle jo bare være på skolen, og vi havde bestilt mad og sådan noget, men vi havde ikke sendt nogle invitationer eller gjort noget som helst. Så vi blev bare enige om, ’Nej, nej, nej, nu nyder vi ‘Nybyggerne’, og så bliver det lige på den anden side.
LÆS OGSÅ: Cecilie og Jonas droppede TV 2: Ville ikke være med i ‘Nybyggerne’
Cecilie ville giftes i sidste afsnit af ‘Nybyggerne’
Havde Cecilie fået lov at gå med en impulsiv idé, havde der været lidt mere end bare fire lækre huse at glæde sig til i det sidste program.
– Jeg havde faktisk foreslået, at vi gjorde det i det sidste afsnit af ’Nybyggerne’, men det sagde Jonas nej til, siger hun.
I stedet arbejder parret nu på en ny dato og på at finde ud af, hvordan brylluppet skal foregå. Her er Cecilie og Jonas nemlig lidt uenige.
LÆS OGSÅ: ‘Nybygger’-pars mareridt: Datteren nær død af meningitis
– Stod det til mig, blev det på rådhuset, og så sendte vi invitationer ud til alle bagefter. Der er jeg ret egoistisk. Jeg behøver egentlig ikke bruge pengene på en fest, jeg vil bare bruge dem sammen med Jonas. Det er også lige der, vi skal blive enige, siger Cecilie, og Jonas fortsætter:
– Jeg vil gerne have en lille fest med familien på dagen. Lige nu prøver jeg at pitche, at vi sætter en dato på rådhuset og bare inviterer de nærmeste hjem til lidt kage og te. Så er det gjort, og så kan vi tage ud og rejse. Det er et kompromis. Formatet betyder egentlig ikke så meget for mig, bare mine forældre får lov at komme med, siger Jonas.
Du kan se ‘Nybyggerne’ hver onsdag kl. 20:00 på TV 2. 
LÆS OGSÅ: ‘Nybygger’-Christine er stadig påvirket af voldsomt overfald
LÆS OGSÅ: ‘Nybygger’-Anne taler ud om udfordringerne i forholdet til Todd
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.