Tusindvis af teenagere amok over boyband-exit

Efter fem år i rampelyset trækker Zayn Malik sig fra boybandet One Direction.

Af Newspaq - 26. marts 2015 kl. 17:55

Det kom frem på bandets officielle Facebook-side tidligt onsdag aften, og siden Maliks exit blev offentlig, er de sociale medier eksploderet med beskeder fra unge piger, der sørger over nyheden.
Mere end 175.000 kommentarer har Facebook-opslaget således fået i skrivende stund, ligesom et af de mest populære hashtags på Twitter lige nu er #AlwaysInOurHeartsZaynMalik, hvilket på dansk betyder “du vil altid være i vores hjerter Zayn Malik”.
LÆS OGSÅ: Han er verdens største stilikon
Træt af rampelyset
22-årige Malik vælger at forlade det populære boyband, fordi han vil prøve at leve et liv, hvor han ikke konstant er omgivet af skrigende fans og blitzende kameraer.
– Jeg vil gerne undskylde til de fans, jeg skuffer, men jeg er nødt til at gøre, hvad der føles rigtigt. Jeg forlader One Direction, fordi jeg gerne vil være en normal 22-årig, som har mulighed for at slappe af og ikke hele tiden være i rampelyset, siger han.
Bandets fire resterende medlemmer fortsætter med at lave musik sammen, og selv om de er kede af Maliks beslutning, har de ikke andet end respekt tilovers for ham.
– Vi er rigtig kede af at se ham gå, men vi respekterer hans beslutning og sender ham al vores kærlighed i fremtiden. De sidste fem år har været mere end fantastiske, og vi har gået så meget igennem, at vi altid vil være venner, udtaler bandet.
One Direction-medlemmerne mødte hinanden som deltagere i X Factor i Storbritannien i 2010, og siden er bandet blevet en af verdens allermest populære musikgrupper.
LÆS OGSÅ: Citybois scorer pladekontrakt
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.