Türkers nye tv-planer: Den er 50/50

Türker og Ninos er måske snart at finde på tv-skærmen.

Af Rikke Lynge - 10. oktober 2020 kl. 14:55

Türker Alici og kammeraten Ninos Oraha har sammen åbnet donut-kæden ‘Bronuts’- et koncept, der på rekordtid har fået stor succes. Mange har måske spurgt sig selv, hvordan de har gjort det, og nu får man måske snart svaret på det spørgsmål.

De to kammerater har nemlig filmet en stor del af deres forretningsrejse, som forhåbentlig snart kan ses på en af de danske streamingtjenester.

LÆS OGSÅ: Türker og Sarah har taget næste skridt i forholdet

– Lige nu er den 50/50 for, at vi får lukket en tv-aftale. Vi har en god mavefornemmelse, men der skal også meget til for at lukke en aftalen, fortæller Türker, da Realityportalen møder ham til åbningen af et andet nyt koncept i Danmark, da ‘Robinson’-deltageren Loco har åbnet en ny pita bar – også på Vesterbrogade i København, hvor Türker har en af sine Bronuts butikker.

Türker og Ninos’ nye program bliver udelukkende et streamingprogram, hvis aftalen går hjem.

LÆS OGSÅ: Nathja efter date med Lenny: Jeg havde ikke bedt om den date

Lige nu ligger Bronuts to steder i Aarhus, i Aalborg og på Vesterbrogade i København, men inden længe åbner der endnu en butik i København.

– Vi har lige fået lokaler på Jagtvej i København, og så åbner vi i Odense og Randers indenfor den næste måneds tid, fortæller Türker.

LÆS OGSÅ: Peter Birchs nye kæreste: Jeg er shaman

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Smilet på vores læber… ja det siger sig selv! – Jeg ville egenligt vente med at lave dette opslag til imorgen. Men har en time køretur hjem, hvor jeg har nydt min velfortjente fridag med min prinsesse @sarahtiedt ❤️ – Hvorfor vente til imorgen? Jo ser du. Imorgen den 24/6 er det præcis 10 måneder siden min bror @kaninoz.oraha og jeg startede @bronutsdk ❤️🙌🏽🍩 – Om man vil det eller ej, om man kan lide os eller ej, så er det her et fact! Det er på ingen måde til for at spille smart eller sige at vi har opfundet den dybe tallerken! Fordi det har vi IKKE! Langt fra! Men alligvel har vi lavet et movement i Danmark, som ikke er set længe! – 23. august sidste år, fandtes der en donut forretning i dk og det var @dunkindonutsdanmark eller faktisk var der en mere i Kolding, som lavede veganske 😄 – 24. August åbnede vi @bronutsdk 🙏🏽 Små 6 måneder havde vi haft, før der kom flere donut forretninger til i Danmark. Hvilket vi synes er mega fedt. 🥰 – Hvorfor er det fedt? Det er med til at skabe denne hype omkring hvilke lækre smagsoplevelser man kan få! – Nu… dagen i dag, har vi åbnet 3 forretninger… og udover det… ja hold fast… er der åbnet/åbner hele 23 andre 😍🙏🏽🙌🏽 Ja du læste rigtigt… og det er altså uden vores 3 og de 2 mere som kommer indenfor 2 måneder🎉 – Igen! Nej vi har ikke opfundet donutten, eller at det er vores ide! Dunkin donuts har over 11.000 forretninger, krispy kreme har eksisteret siden 1937 osv! Men vi synes alligevel det er vildt at vi har været med til at skabe dette i vores dejlige Danmark 🇩🇰 Meeeen til det jeg har glædet mig til at dele med jer! Hvad har vi opnået på små 10 måneder? I får en liste her! – Fået 2 partnere til at investere i os @brianscult & @brianmkirkegaard! De også en kæmpe del af denne succes ❤️ -ansat projekt leder/assitent @bhronn – Ansat 2 butikschefer – 45 medarbejdere – 3 TV produktionsselskaber der vil lave et TV-program med os – Flere indkøbscentre der vil have os ind i deres centre (Illum, fiskertorvet, Bryggen Vejle, spinderiet Valby) – Åbnet 3 forretninger, og 2 står klar lige om snart – Forlaget Carlsen vil lave en bog i samarbejde om os og bronuts ❌❌LÆS RESTEN I KOMMENTAR FELTET!!!!❌❌

Et opslag delt af Youtube -> 𝐓Ü𝐑𝐊𝐄𝐑 𝐀𝐋𝐈𝐂𝐈 🇩🇰 (@fitbyturker) den

Læs mere om