Türker ude af 'Robinson': Jeg så mig ikke som en værdig vinder

Fanfavoritten måtte sige farvel kort før finalen.

Af Jonas Sand - 12. november 2018 kl. 21:58

Så gik den ikke længere for årets store fan-darling i ‘Robinson Ekspeditionen’. Som sidste mand før finaleafsnittet måtte Türker Alici sige farvel til TV3-programmet, da han tabte duellen efter stemmelighed med Michael.
– Hvis jeg skal være helt ærlig, så så jeg mig slet ikke som en værdig vinder til sidst. Jeg var helt svækket efter mit hospitalsbesøg, og jeg tabte alt efter det, siger en ærlig Türker til Realityportalen.
For to afsnit siden var den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager ellers en knækket mand. Stærke smerter sendte ham på hospitalet, og han gik glip af tre dage af ekspeditionen. Efterfølgende indrømmede han over for Realityportalen, at han faktisk bad om at blive taget helt ud af ‘Robinson Ekspeditionen’, men han lod sig overtale til at komme tilbage og kæmpe videre.
SE BILLEDET: Sådan så ‘Robinson’-Sasha ud som mand
LÆS OGSÅ: Stort drama efter ‘Robinson’-skænderi: Jeg har søgt polititilhold!

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan komme med ‘Spøgelsesjægerne’ på overlevelsestur.


LÆS OGSÅ: Gravid Anne Gadegaard: Jeg har grædt, grædt og grædt
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Hun afløser Sarah Louise i ‘Forsidefruer’

Skjulte smerterne

Türker virkede til at være i bedring i de seneste afsnit, men ifølge ham selv var han stadig plaget af smerter og svækket, selv om han forsøgte at skjule det. Men det var ikke kun fysisk, at han var ramt.
– Min lyst og motivation var væk, og jeg tænkte faktisk bare: “Taber jeg, så taber jeg, og vinder jeg, så vinder jeg”. Jeg var ikke vildt meget oppe at køre over at være tæt på finalen, som de andre var. Jeg ville faktisk bare gerne have det overstået, fortæller Türker, der er træt af, at hans helbred drillede under ekspeditionen.
– Uden mit hospitalsbesøg tror jeg i hvert fald, at jeg havde haft gode chancer for at gå hele vejen, siger Türker, der trods alt er stolt af, at han var med i 12 afsnit, og han føler, at hans med sine præstationer fik sat sit præg på årets udgave af ‘Robinson Ekspeditionen’.
LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Så slemme var Türkers smerter
LÆS OGSÅ: Stemt ud af ‘Robinson’: Nu venter et nyt, stort eventyr

“Min mor er stolt”

Hvis man har fulgt med på de sociale medier, så har man lagt mærke til, at langt de fleste af seerne har været på Türkers side. Og det er noget, hovedpersonen også selv har bemærket.
– Det har været helt sindssygt. Jeg ved, hvor kritiske folk har været, og hvor mange grimme ting de kan skrive, men jeg har fået så meget medvind. Det har været fantastisk at opleve.
Da Türker røg ud, blev han tydeligt berørt, og grædende takkede han de tilbageværende deltagere for oplevelsen, og han slog fast, at han håbede, at han havde gjort sin mor stolt.
– Det har jeg. Min mor er stolt, men det er hun, uanset hvad jeg gør, griner han.
Du kan se finalen af ‘Robinson Ekspeditionen’ på mandag klokken 20:00 på TV3 og Viaplay.
LÆS OGSÅ: Sendt ud efter smertehelvede: Sådan går det ‘Robinson’-Teis i dag
LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører romantisk forhold til ‘Love Island’-kvinde