Türker & Sarah åbner op om babyplaner

Türker fortæller, at børn er en del af de nærmeste fremtidsplaner for parret, selvom projekt baby er blevet udskudt lidt.

Af Lykke Buhl - 27. februar 2021 kl. 12:56

28-årige Türker Alici og 25-årige Sarah Tiedt fandt sammen i maj 2019, og efter et par bump på vejen er kærligheden nu stærkere end nogensinde. Parret har kaninen Ajo, og d. 1. maj overtager de det hus i Aarhus, de netop har købt sammen.

LÆS OGSÅ: UPS! Karsten Ree i uheldig udmelding

Derfor ved Türker og Sarah også, hvad næste skridt i forholdet skal være: At stifte familie sammen. Det må dog vente lidt af praktiske årsager.

– Lige pt er den på standby med Sarah og jeg i forhold til børn, og grunden til det, det er netop på grund af det her huskøb her. Dem der har hus, de ved, hvor meget det kræver her til at starte med, og hvis vi også skulle til at snakke om at have børn og det ene og det andet allerede nu, så bliver det i hvert fald en kæmpe stor mundfuld her i år, forklarer Türker i sin seneste YouTube-video.

LÆS OGSÅ: Lenny flytter ind hos Philip og Simone

Det 270 kvadratmeter store hus i Aarhus skal nemlig igennem en større renovering, og parret vil derfor gerne være faldet helt på plads i deres nye hjem, før de begynder at udvide familien.

– Så et skridt af gangen. Vi aftalte, okay, vi flytter ind i noget, der er større, vi køber et hus, vi laver en investering for vores fremtid og vores liv, det er den ene ting. Når vi har gjort det, så kan vi begynde at snakke om det andet skridt, det vil sige for eksempel børn, fortæller Türker videre.

LÆS OGSÅ: AV! Stor fyringsrunde i Bronuts

Der er da bestemt også plads til et børneværelse eller to i det nye hus, men i første omgang bliver det blandt andet et træningsrum, parret fokuserer på.

Derudover har Türkers gode ven og medejer i Bronuts, Ninos Ninos Oraha, også lige offentliggjort, at han skal være far for første gang til september med kæresten Elife, så her vil der altså også være råd at hente, når Türker og Sarah selv beslutter sig for, at tiden er rigtig til at stifte familie.

Herunder kan du se videoen, hvor Türker blandt andet fortæller om fremtidsplanerne