Türker om spontan abort: Det har ændret vores forhold

I begyndelsen af august oplevede Sarah og Türker, at en fælles drøm gik i stykker. Det har selvfølgelig sat sine spor.

Af Caroline Grønne Wigdal - 6. september 2021 kl. 13:10

Lørdag den 14. august tog livet en drejning for Türker Alici og Sarah Tiedt, da der pludselig ikke var hjertelyd fra barnet i Sarahs mave. Det var naturligvis en kæmpe mavepuster for reality-parret, der i otte måneder havde drømt om, at Sarah skulle blive gravid.

Men selvom de skulle blive ramt af noget så trist, er der alligevel kommet noget godt ud af tabet. Det fortæller Türker til Realityportalen, der møder ham på den røde løber inden kampstart i ‘Stjerne Boksning’.

LÆS OGSÅ: Linse afslører barsk side af venskabet med Didde: Det er aldrig vist i ‘Bryggen’

Artiklen fortsættes under videoen…

– Humøret var meget nede for et par uger siden, fordi vi fik en ufrivillig abort, men jeg synes, at efter det er vi bare kommet endnu tættere på hinanden, Sarah og jeg. Lige nu synes jeg, at mange ting i vores liv og forhold spiller, siger ‘Bronuts’-stjernen.

Türker fortæller, at både han og Sarah har det godt med at være åben omkring aborten, og da de valgte at dele den triste nyhed, modtog de en masse positiv respons og kærlighed fra følgere og folk, der havde været udsat for det samme.

– Det er et emne, som ikke bliver taget op, men som rigtig mange oplever. Vi har fundet ud af, at mellem 20 og 25 procent, der bliver gravide, faktisk får en ufrivillig abort. Det vidste vi jo ikke. Vi troede jo, vi var unormale.

LÆS OGSÅ: ‘Stjerne Boksning’ er slut: Her er vinderne

Forsøger igen

Han er ikke i tvivl om, at det med at tale så åbent om aborten, og at tale med hinanden, har fået dem til at blive et endnu stærkere par – og derfor har de også rejst sig så hurtigt. Men det var et hårdt slag.

– Det var ikke sjovt det her. Det er en af de ting, jeg vil huske, som har ramt mig rigtig hårdt. Det her med graviditet er en helt ny verden for mig. Det der gør endnu mere ondt på mig, det er at se Sarah have den smerte, uden at jeg kunne gøre noget ved det, siger en ærlig Türker.

LÆS OGSÅ: Pitzner afslører: Vi er kærester

Men som altid er der masser af kampgejst og optimisme hos reality-deltageren, og det gælder også lysten til at forsøge at blive gravide igen.

– Vi er fuldt klar. Efter i aften med sejren (i ‘Stjerne Boksning’, red.) så kører vi på igen. Lige op til i aften har vi holdt lidt lav profil, men efter i aften, så!, smiler Türker.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager skal skilles