Türker og Sarah i dyb sorg: Måtte sige farvel

Sarah og Türker har i dag måttet sige farvel til deres elskede Ajo, som ikke kunne reddes.

Af Louise Vilsbøl - 10. marts 2022 kl. 14:33

I dag er en tung dag for Sarah og Türker, som må sige farvel til deres højt elskede kanin Ajo. Det skriver de begge to på Instagram, hvor de forklarer, hvad Ajo betød for dem.

LÆS OGSÅ: Oliver om utroskab: Måske det er Guds måde at straffe mig

– Desværre kom dagen som vi havde frygtet. Vores lille baby måtte desværre forlade os langt før tid. De sidste par dage – måske uger har vores lille Ajo ikke haft det så godt. Det startede som en lille tandpine, troede vi, men det viser sig, at vores lille Ajo har haft en kræftknude ved øjet, og der var desværre ikke meget at gøre, skriver Türker på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Sofie i opgør med Joakim: Jeg er sendt til tælling

– For nogen er det bare en kanin, men for os er det mere end bare det! Ajo kom ind i vores liv i en periode, hvor Sarah og jeg var i gang med at genopbygge vores forhold efter en masse op og nedture. Her havde denne lille bandit en stor indflydelse på at få os tættere sammen! Udover det så var Ajo med til at give mig et stort skub til, at jeg virkelig fik lyst til at stifte familie med Sarah! Jeg har altid gået og sagt, at jeg nok aldrig kommer til at få børn, fordi jeg gerne vil være “fri”, og det var det livet handlede om, men jeg kunne tro om igen!

Türker forklarer, at den kærlighed han havde til Ajo, fik ham til at indse, hvor stor en kærlighed han ville få til et rigtigt barn, han selv havde været med til at lave.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-stjernes store beslutning: Det er slut

Ajo skulle opereres i dag, og dyrlægen havde bedt Sarah og Türker om at sige farvel inden for en sikkerheds skyld. De vidste, at kaninen skulle have fjernet sit øje, men under operationen viste det sig, at kræftknuden desværre havde bredt sig til hjernen, og Ajo måtte aflives.

Læs hele Türkers opdatering herunder.