Türker og Ninos jubler efter konkurs: Nu genopstår ‘Bronuts’

I fredags, den 10. december, gik den landsdækkende donutkæde ‘Bronuts’ konkurs, men nu genopstår kæden i nyt selskab. 

Af Lotte Knudsen - 22. december 2021 kl. 11:58

Kæden ‘Bronuts’ blev stiftet i 2019 af Türker Alici og Ninos Oraha, sammen med Cult-grundlægger Brian Sørensen som investor, men i december måtte kæden dreje nøglen om, da de ikke længere kunne betale sine forpligtelser.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise Hotel’-fyr er ny bachelor

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Lasse og Camilla fortæller, hvad de ville have gjort i ‘Paradise Hotel’-troskabstesten….

Men lige da det føltes som om, at alt håb var ude, blev der rakt en hånd frem i mørket. Investor Lars Langelund Jørgensen har nemlig valgt at købe Bronuts, og kæden genopstår nu i et nyt selskab med de tidligere stiftere som medejere.

– Jeg og Ninos havde aldrig nogensinde troet, at vi skulle sætte vores ben i en ‘Bronuts’-butik igen! Men så kom Lars Jørgensen ind i billedet med en egen kapital på over 200 millioner kr! Det er i sig selv et kæmpe skulderklap. Vi er evige taknemlig, skriver Türker i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: En måned efter reality-brud: Jeg er stadig meget bitter

Det betyder, at man igen snart kan få fingrene i de slikspækkede og overpyntede donuts. ‘Bronuts’ bliver dog ikke helt det samme som før.

– Der er nye boller på suppen! Nye tiltag på vej! Nu bliver det, som Ninos og jeg altid har drømt om! Konceptet bliver udvidet, lige som vi altid har villet og som var planen før vi fik andre med indover! Vær klar! Bronuts is back. Tilbage på en helt ny måde, fortsætter Türker i sit opslag.

LÆS OGSÅ: CHOK! Realitypar går hver til sit

Datoen for genåbningen er dog stadig uvis.