Türker åbner op om retssag

Selvom det kunne have endt galt, så tager Türker ikke sagen tungt.

Af Lykke Buhl - 18. marts 2021 kl. 7:23

I en ny video på YouTube fortæller Türker, hvad der har været de bedste og de værste oplevelser i forbindelse med hans donutkæde Bronuts. De gode oplevelser er heldigvis mange, men de værste oplevelser har han sværere ved at sætte en finger på.

LÆS OGSÅ: Türker afslører: Så meget får jeg i løn

I den forbindelse nævner han dog den retssag, der var ved at koste Bronuts dyrt. Det var tilbage i oktober måned, hvor bagerikæden La Lorraine igangsatte en sag mod Bronuts efter uretmæssig brug af deres varemærke. Den sag betegner Türker dog kun som værende i småtingsafdelingen, fortæller han i den nye video.

– De havde sagt, at vi skal fjerne et citat på vores æsker, ‘Donut worry, be happy’, fordi de har patent på det, det var jo sådan en træls ting, men det fik vi jo løst, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Efter voldtægtsanklager: Derfor dropper Türker søgsmål

Løsningen blev dengang et forlig, hvor La Lorraine tillod Bronuts at nøjes med at dække citaterne ved at sætte stærke klistermærker på de 32.000 æsker, der havde citatet, ligesom produktionen af æskerne med citaterne blev stoppet. Fejlen slog Türker sig i hovedet med, da han dengang indrømmede, at Bronuts havde handlet “idiotisk” ved blot at antage, at citatet var frit tilgængeligt.

LÆS OGSÅ: Türker truer Føtex med advokater

Som virksomhedsejer, der selv har betalt dyre penge for Bronuts-varemærket, har Türker nemlig fuld forståelse for nultolerancen overfor uretmæssig brug af varemærker og patenter. Han har eksempelvis selv truet Føtex med advokater, efter en bagerelevs fagprøve blev reklameret som bronuts i stedet for donuts.

Herunder kan du se videoen, hvor Türker til sidst kommer ind på de bedste og dårligste oplevelser med Bronuts

LÆS OGSÅ: AV! Stor fyringsrunde i Bronuts

Læs mere om