Turdelduerne fra 'Badehotellet': Sådan har vi det privat - Her & Nu

Turdelduerne fra 'Badehotellet': Sådan har vi det privat

Nana og Leslie har det ikke kun godt sammen foran skærmen, også privat er de to rigtig gode sammen.

Af Katrina Rosendal - 8. marts 2020 kl. 19:57

Selvom stuepigen Nana har mistet sin mand i krigen, har hun igen i år stærke følelser for Leslie Frigh. Karaktererne portrætteres for andet år i træk af Laura Kjær og Lue Støvelbæk, og også privat har de to et godt forhold til hinanden.
– Vi kendte ikke hinanden før, men vi var til en masse prøver for at finde ud af, om vi matchede og havde god kemi. Nu er vi blevet rigtigt gode venner privat, og derfor har det også været dejligt at være tilbage på optagelser, forklarer 23-årige Laura.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans-stjerne aflyser bryllup
Der er ingen tvivl om, at skuespillerinden håber, at hendes navn forbliver på rollelisten i endnu en sæson af TV 2’s succesfulde serie.
– Noget af det, jeg virkelig godt kan lide ved ‘Badehotellet’, er, at det også er et slags lærested for mig. Jeg bruger så meget tid med mennesker, som jeg synes, er nogle af Danmarks dygtigste skuespillere. Det er det vildeste at komme ind i deres arbejdsrum og se, hvordan de arbejder, siger hun.
LÆS OGSÅ: Ikke vist i ‘Forsidefruer’: Derfor er stemningen akavet under modeshow

Fra hiphop til skuespil

Laura, der allerede har medvirket i en god håndfuld film, er nu aktuel i TV 2-serien ‘Sommerdahl’, men det har ikke altid ligget i kortene, at hun skulle være skuespiller.
– Jeg startede med at danse rigtig meget hiphop og troede egentlig, at det var det, jeg ville. Men så startede jeg på en skole, hvor der ikke var en danselinje. Så jeg søgte ind på teaterlinjen, fordi jeg egentlig troede, at det kunne gavne min dans, fortæller Laura, der hurtigt blev bidt af skuespillet.
LÆS OGSÅ: CHOK! Tv-holdet fører aggressiv Türker væk fra skænderi med Sarah
Ved siden af skolen begyndte hun at indspille film. Det ene projekt førte til det andet, og nu er der gået fem år.
– Jeg underviser nogle gange i hiphop, men det er ikke særlig meget. Det er svært at kombinere skuespil med alt for mange andre ting, fordi det er så utilregneligt. Og der er ingen tvivl om, at det er skuespillet, jeg vil, lyder det.
LÆS OGSÅ: De unge mødre’-Sandras lykke: Derfor må jeg beholde mine børn

Jeg skal være forberedt

Det er nu anden gang, at Leslie Frigh tjekker ind på ‘Badehotellet’ i skikkelse af Lue Støvelbæk, og det har givet den nyuddannede skuespiller en dejlig ro.
– Der er klart mindre nerver på. Sidst havde jeg ingen idé om, hvordan det ville være. Nu ved jeg nogenlunde, hvad rammen er og slapper mere og mere af i det, forklarer den 24-årige skuespiller.
LÆS OGSÅ: Fortvivl ikke: ‘Badehotellet’ vender tilbage
Selvom han føler sig hjemme i rollen, så sætter han stadig en ære i at forberede sig grundigt.
– Jeg har brugt rigtig meget tid på at researche på 2. verdenskrig. Jeg prøver ihærdigt at vide så meget som muligt. Specielt i forhold til at kunne sætte mig ind i min karakter. Jeg kan generelt godt lide at forberede mig. Jeg havde f.eks. en rolle, hvor jeg skulle spille trompet. Så der brugte jeg seks måneder på at prøve at lære det, og jeg endte med godt at kunne spille, lyder det med et grin fra Lue.
LÆS OGSÅ: Fie Laursens nye projekt: Reklamerer for sugardating
Siden forrige sæson af ‘Badehotellet’ løb over skærmen, mærker Lue nu for alvor, hvad det vil sige at være et kendt ansigt.
– Der har været mange, der er kommet hen. Folk har været så søde. Det er en dejlig del af arbejdet, og det er en cadeau til ens arbejde, fastslår skuespil-
talentet.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne får VILD tatovering
LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerner: Vi er som søstre