Tudende Geggo frygtede ny abort

‘Familien fra Bryggen’-stjernen var overbevist om, at hun igen havde tabt barnet.

Af Jonas Sand - 4. januar 2016 kl. 11:55

2015 var et begivenhedsrigt år for Stephanie ‘Geggo’ Christiansen. ‘Familien fra Bryggen’-stjernen nåede at blive gravid to gange, men til stor sorg for hende og kæreste Cengiz tabte hun barnet første gang.
sin blog fortæller Geggo, at den episode i den grad stadig sad i hende, da hun blev gravid for anden gang. Og i lang tid frygtede hun, at hun igen måtte gennemgå en abort.
– Selvfølgelig var det ikke uden bekymringer at gå igennem de første måneder af graviditeten – faktisk helt til misdannelses-scanningen havde jeg hjertebanken og svedture ved scanninger eller de mindste småting som ondt i maven og så videre, skriver hun og mindes især én episode.
– Ja, jeg skal være ærlig og indrømme, at selv ved lidt luft i maven var jeg overbevist om, at jeg nu nu havde mistet barnet igen. Jeg blødte faktisk i uge 7 og tudede som en lille pige, for jeg var sikker på, at nu var det slut. Igen.
Heldigvis for Geggo og Cengiz var alt godt, og parret er sat til at blive forældre for første gang om en lille måned.
Her kan du læse Geggo fortælle om de mange ting, der skete for hende i 2015.
Se flere billeder af Geggo og Cengiz i galleriet over artiklen.
SE DE SPRITNYE BILLEDER: Højgravide Geggo glæder sig til baby
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Så meget har jeg taget på
SE BILLEDET: Gravid ung mor viser maven frem
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.