‘True Love’-stjerne brød sammen og sagde job op

Programmet har ændret hendes liv på flere punkter

Af Louise Vilsbøl - 1. december 2022 kl. 7:08

Det viste sig at være en rigtig god idé for Josefine Jensen at melde sig til ‘True Love’. Hun fandt kærligheden, men det var ikke kun på kærlighedsfronten, at hendes liv ændrede sig. Det afslører hun nu på Instagram.

LÆS OGSÅ: Anders Hemmingsen er forsvundet

– Jeg startede i en anden slags stilling for et år siden – jeg tænkte karriere, udvikling og var villig til at smide alt for det, selvom jeg var virkelig glad i det job, jeg kom fra. I sommer efter turen til Italien kunne jeg mærke, at det job jeg havde valgt slet ikke passede til mig. Jeg kunne efterhånden ikke genkende mig selv, min arbejdsglæde eller motiverede Jose – som jeg ellers plejede at være, skriver hun på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Pitzner efter et år: Nu er det slut

– Jeg havde et mindre sammenbrud for et par uger siden, hvor jeg lå i Nicolais arme og bare græd, fordi jeg ikke rigtigt kunne se mig ud af tingene. Samme dag handlede jeg på det, tog til samtale i min gamle stilling – stadig samme selskab, og bum, så står jeg her.

LÆS OGSÅ: ‘True Love’-deltager klar til ‘Robinson’

Fik gammel stilling tilbage

Josefine fik sin gamle stilling tilbage, og hun er glad for, hvor langt hun er nået. Hun har nemlig indset, at der er vigtigere ting end kun arbejde og karriere.

LÆS OGSÅ: Ditte Julies mareridt: Risikerer at miste huset

– Jeg er blevet bevidst om, at jeg bare gerne vil være glad i mit arbejde hver eneste dag, og at jeg er blevet så god til at mærke efter indeni. Jeg fik jobbet, og derfor skal jeg retur til min “gamle” stilling her i Odense (pyh slut med køretur til Vejle tit). Nogle gange skal man vove sig ud, der hvor det gør ondt, hvad er det værste der kan ske? At man bliver klogere? At man udvikler sig? At man bliver glad for det?

Hun understreger, at hun har lært en masse, og hun er glad for den version af sig selv, hun er nu.

LÆS OGSÅ: Bieber taler ud om graviditet