Troels Trier genoplivet efter hjertestop

Den 82-årige musiker er indlagt på Odense Universitetshospital

Af Nikolaj Vraa - 5. juli 2022 kl. 19:28

Troels Trier blev i torsdags ramt af en blodprop i sit hjem ved Kerteminde, og efter han blev indlagt på Odense Universitetshospital fik han også hjertestop.

Det kan han heldigvis selv fortælle fra sin sygeseng.

– For en lille uge siden døde jeg og blev kørt på OUH (Odense Universitetshospital, red.) og blev genoplivet. Nu ligger jeg her i paradisiske omgivelser og bliver serviceret af venlige, smukke englelignende væsner, der giver mig mad, danskvand med citrus og måler mit blodtryk konstant. Her skal jeg være nogle dage, fortæller den 82-årige musiker og maler i en video fra hospitalet.

Troels Trier med hustruen Rebecca i deres hjem. (Foto: Niels Henrik Dam)

Han taler også om sine erfaringer fra hjertestoppet.

– Jeg må desværre skuffe folk. Der er ikke noget lys for enden af tunnelen. Det har jeg overhovedet ikke bemærket. Det kan være næste gang. De gemmer det til dér, fortæller Trier ivrigt fra sygesengen, hvor han ligger med iltslange.

LÆS OGSÅ: Forelsket Hjalmer flytter snart sammen med kæresten

Troels Trier ønsker i øvrigt at der bliver brugt en særlig krukke, han selv har drejet på et keramikkursus, som urne. Den har allerede været brændt tre gange.

– Hvis jeg stiller træskoene, så kan man bruge den lille Picasso-lignende krukke jeg lavede som urne. Den er måske for lille men så kan man måske sortere diverse titaniumskruer og amalgamplomber fra.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde folder sig ud i undertøj

Læs mere om