Troels om Maschas exit: Hun var mættet

Det er trist, at Mascha og Thomas er ude af konkurrencen, men Troels tror også på, at det bliver en lettelse for ‘Vild med dans’-baben.

Af Caroline Grønne Wigdal - 13. november 2021 kl. 8:55

Forrige fredag overlevede en migræneramt Mascha Vang ‘Vild med dans’, men i går gik den ikke længere. Det blev den sidste omgang for Mascha og Thomas, der opnåede en femteplads.

Artiklen fortsættes under videoen med Troels og Hollie Nolia…


Kæresten Troels Krohn Dehli havde taget turen fra Kolding for at heppe, og han havde allerede der forudset, at der var stor risiko for, at det ville blive den sidste fredag, han kunne se sin kæreste på hele Danmarks danesgulv.

LÆS OGSÅ: WOW: Kesslers hus ransages, og konen afhøres

– Sidst var det jo tæt på, og jeg er ret sikker på, at det bliver det også i aften. Og jeg synes, det er vildt flot, så langt hun er kommet. De andre par er sindssygt dygtige. Jeg tror, det bliver snert igen i aften. Jeg krydser selvfølgelig fingre og håber på det bedste, lød det fra Troels på den røde løber fredag aften, inden Mascha skulle på gulvet i ‘Vild med dans’.

Selvom det er trist, at ‘Vild med dans’ nu er slut, så tror Troels, at det også bliver en lettelse.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang: Skuffet over sin dansepartner

– Jeg tror faktisk, Mascha er okay med det. Jeg tror, hun er ved at være mættet af hele konkurrencen og de mange timer, de træner og danser. Det er virkelig hårdt, og hun har jo normalt en ret stor forretning, hun kører, som ikke har fået mange timer under det her, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Michelle Kristensens kæreste jubler: Endelig hjemme

Personligt synes han, at det bliver dejligt at få sin kæreste noget mere hjem.

– Så er der jo også os andre. Jeg håber ikke, hun bliver rastløs og tænker: “Bare Thomas var her.” Jeg tror, det bliver fint, siger han.

Mascha Vang har naturligvis været meget i København, mens ‘Vild med dans’ har stået på, men hun har også hele tiden insisteret på at træne mindst to dage i Kolding for at se familien og især datteren Hollie Nolia har trukket.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne åbner op om forhold til Burhan G.

Læs mere om