Trodser corona: ‘X Factor’-dommer afholder kæmpe koncert

På lørdag vil tusindvis af danskere muligvis feste med, når Martin Jensen indtager DJ-pulten.

Af Caroline Grønne Wigdal - 25. februar 2021 kl. 17:06

Det kan godt være, at der for tiden er en verdensomspændende virus, som sætter en stopper for alt, der indebære større forsamlinger. Men det afholder ikke den 29-årige DJ og ‘X Factor’-dommer fra at holde koncert for alle, der vil være med.

Det har han allerede gjort flere gange det seneste år, og på lørdag gør han det igen i stormagasinet Illum i København. Den 27. februar går det nemlig løs med en fire timers koncert, som kan streames fra klokken 20.00.

LÆS OGSÅ: Blachman i overraskende udmelding

Selvom der for tiden er nul koncerter for et fysisk publikum i kalenderen, er ambitionsniveauet ikke faldet hos Martin Jensen. Det gælder både hans eget arbejde som kunstner og hans nuværende arbejde med solisterne i ‘X Factor’.

– Ellers er der ingen grund til at gøre det, hvis du ikke har nogle forventninger, og hvis du ikke har noget mål. Så skal du ikke være i en udøvende branche, hvor det handler om at lave musik eller komme på chargen. Hvis du bare tager tingene for givet, så kan du lige så godt lade være, for så kommer du aldrig til tops. Jeg har ekstremt høje forventninger til mig selv hver evig eneste gang, siger han til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Lise Rønne afslører nye detaljer: Derfor bliver jeg ‘X Factor’-vært

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Martin Jensen (@djmartinjensen)

Den populære DJ, musikproducer og nu også dommer i ‘X Factor’ kalder sit online koncertkoncept ‘Me, Myself, Online’, og han optrådte med showet for første gang i Telia Parken i april sidste år.

Der er altså udelukkende Martin Jensen selv og hans DJ-pult til stede i Illum på lørdag – men meget muligt vil publikum fra hele verden se med.

LÆS OGSÅ: Efter optagelserne: Thalia og Tobias er begyndt at ses

(Foto: Lasse Lagoni)

LÆS OGSÅ: Underrettet til kommunen efter ‘Luksusfælden’

Læs mere om