Trodser corona: Hold humøret højt

Anne Louise Hassing nægter at lade sig påvirke af coronapandemien.

Af Katrina Rosendal - 28. februar 2021 kl. 14:58

Netop nu er Anne Louise Hassing for ottende gang aktuel i TV2’s populære serie ‘Badehotellet’, som den stædige, hjertevarme og positive Therese Madsen. Men også helt privat har den 53-årige skuespillerinde et lyst og positivt sind, som hun nægter at lade påvirke af den herskende coronapandemi.

– Jeg prøver simpelthen at fokusere fremadrettet og samtidig også være i nuet. Når jeg står op om morgenen, holder jeg fast i at køre ud af den gode tankerække, forklarer Anne Louise.

– De andre skuespillere er jo blevet ens anden familie. Vi har været i gang i så mange år, fortæller Anne Louise, der på trods af en masse restriktioner nød at filme ‘Badehotellet’ side om side med Lars Ranthe (Foto: Mike Kollöffel/TV 2)

LÆS OGSÅ: Tina Lund afslører flytteplanerne

Gennem flere år har hun kæmpet med slidgigt, hvilket sidste år førte til en hofteoperation. En operation, der sammenholdt med hendes sunde livsstil, har givet hende et liv stort set uden smerter. Et liv med yoga, vinterbadning og udendørs træning, som hun opretholder på trods af corona.

– Jeg har brug for at være meget udendørs. Nu endnu mere end før. Det giver mig rigtig meget at holde fast i træning og vinterbadning. Når det så er sagt, har jeg da også dage, hvor jeg ikke engang kommer ud af nattøjet, og ikke lige ved, hvad jeg skal stille op med det hele. Det er en udfordrende tid. Sådan er det bare.

LÆS OGSÅ: Holch Povlsen efter tabet: Armbånd som minde

Anne Louises søn Mingus er også skuespiller. Indtil videre har det unge talent medvirket i tre film. Herunder to ‘Far til fire’ i 2017 og 2018 (Foto: Lars E. Andreasen)

Nyder familietid

Når Anne Louise ikke er aktiv, nyder hun muligheden for at se en masse gode film, ligesom hun også sætter pris på det øgede samvær med sin søn, Mingus, 16, som hun har med eksmanden Peter Hellemann.

– Jeg nyder at være ekstra meget sammen med min søn, der har hjemmeundervisning for tiden. Så der ligger meget af mit fokus lige nu, forklarer skuespillerinden.

LÆS OGSÅ: Kirsten Siggaard flytter hjem til familien

Siden foråret 2018 har Anne Louises været kærester med Lars Henrik Lundsgaard, 56, der arbejder som kraniosakralterapeut (Foto: Peter Hauerbach)

Skriver noveller

Når hun ikke tilbringer tid med sin søn og kæresten Lars Lundsgaard, så bliver tiden brugt på at skrive.

– Jeg arbejder på en bog. Men foreløbig er det blevet til en novelle, og det kan være, at der kommer flere noveller. Jeg nyder i hvert fald meget skriveprocessen og at fordybe mig i den, lyder det fra skuespillerinden, der netop har udgivet sin første novelle i den erotiske novellesamling ‘Kvindefantasier’.

LÆS OGSÅ: Dronning Margrethe overraskede i Holmens kirke

Selvom hun sætter pris på livet, som det er, så indrømmer hun gerne, at hun glæder sig meget til, at hun igen kan vende tilbage til sit normale arbejdsliv.

– Man bliver hurtigt lidt sofadeprimeret og ligger og føler sig som en strandet hval. Det er virkelig en øvelse slet ikke at få noget stimuli udefra og alligevel holde sin indre livstilstand højt oppe. Det kan godt være en udfordring, slår Anne Louise fast.

LÆS OGSÅ: Underrettet til kommunen efter ‘Luksusfælden’