Til trods for sygdom: Mopper tilbage i topform på tv

Mopper insisterede på at være med i den nye sæson af ‘Familien fra Bryggen’ til trods for sin sygdom, og det er vi glade for.

Af Louise Vilsbøl - 8. september 2016 kl. 12:05

I går afslørede Linse Kessler, at familiens elskede overhovede, Mopper, lider af en alvorlig sygdom, men i dag er Mopper tilbage i ‘Familien fra Bryggen’, hvor hun viser, at selvom hun er syg, så er hun klar til at vise sit gode gamle jeg på tv.
Linse, Stephanie og Mor Ann har besluttet sig for, at gå i gang med et nyt fælles projekt: de skal lave en samtalebog om deres liv. Så der skal både tages billede til bogens omslag og de tre Bryggepiger skal interviewes til bogen – selvfølgelig kommer ingen af delene til at gå stille for sig, og Mopper er noget skeptisk over sin makeup, da de skal have taget billeder, få et smugkig her:
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Mopper gav mig en flad, så det sang

LÆS OGSÅ: Linse om Moppers sygdom: Didde har været en kæmpe støtte
I aftenens afsnit skal Moppers hund Tanja under kniven. Den var fornyligt indlagt på grund af problemer med maven, og her fandt dyrlægen ud af, at Tanja havde problemer med livmoderen, og derfor skal hun steriliseres. Det er en bekymret Mor Ann, der overlader sin elskede hund i hænderne på dyrlægen, men i mellemtiden kan hun så kæmpe med en kaffemaskine, som ikke helt vil, som Mopper. Se det sjove klip her.
LÆS OGSÅ: Geggo om syge Mopper: Hun er gladere nu, end hun har været længe

Der er premiere på den tiende sæson af ‘Familien fra Bryggen’ i aften kl. 20.00 på TV3
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.