Trods rygter om stop: 'Teen Mom 2' fortsætter - Her & Nu

Trods rygter om stop: 'Teen Mom 2' fortsætter

Den populære MTV-serie fortsætter med en ottende sæson.

Af Jonas Sand - 7. maj 2016 kl. 09:55

Den syvende sæson af ‘Teen Mom 2’ er i fuld gang, men selv om rygterne længe har kørt på, at det bliver den sidste sæson af den succesfulde serie, så forholder det sig ikke sådan. Kilder hos produktionen bekræfter over for The Ashley, at optagelserne til seriens ottende sæson er i fuld gang.
Alle fire af seriens hovedpersoner – Jenelle Evans, Chelsea Houska, Kailyn Lowry og Leah Messer – har skrevet under på kontrakten for denne kommende sæson, selv om sidstnævnte har været meget kritisk over for serien på det seneste.
– Det er den samme historie hver sæson. Nogen siger, at de er færdige med serien, men helt ærligt, ingen vil sige nej til den mængde penge. Pigerne er vant til at tjene et astronomisk beløb, så det er ikke bare sådan, at de kan gå tilbage til et normalt job og stadig have den samme livsstil, fortæller en kilde til mediet.
LÆS OGSÅ: AFSLØRET: Så vild er ‘Teen Mom’-stjernernes løn
LÆS OGSÅ: Utilfreds ‘Teen Mom’-stjerne klar til exit, men …
Fædrene tvivler
Mens de fire piger er med, så er der stadig stor tvivl om Chelsea Houskas ekskæreste Adam Lind og Leah Messers eksmand Jeremy Calvert. Begge fædre har slået fast, at de er helt færdige med serien, og på nuværende tidspunkt ser det angiveligt ud til, at de står fast på deres beslutning. Men de kan dog nå at ombestemme sig endnu.
Serien bliver dog til noget uanset hvad, og der er nok emner at tage af. Chelsea Houska skal giftes med kæresten Cole DeBoer, og selv om parret ikke vil have kameraerne med til selve vielsen, så får vi formentlig lov til at følge alle forberedelserne.
Derudover kommer sæsonen også til at indeholde en del med Javi Marroquin, der om et par måneder vender hjem til familien, efter han har været udsendt i et halvt år. Og vi får også lov til at komme helt tæt på Jenelle Evans’ seneste retssag.
En kilde fortæller til The Ashley, at optagelserne egentligt aldrig stoppede efter sæson 7, og derfor kommer seriens ottende sæson egentligt bare til at fortsætte, hvor sæson 7 slipper.
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne i retten for vold: Her er dommen
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne skrider med datteren
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-far i problemer: Lod datteren se dømt sexforbryder
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.