Trods løfter og politianmeldelse: Ung mor har stadig ikke betalt tilbage

Nadia-Shila har stadig ikke betalt de penge tilbage, som hun skylder.

De unge mødre
Af Jonas Sand - 5. november 2015 kl. 19:25

I sidste måned kom det frem, at ‘De unge mødre’-deltageren Nadia-Shila er blevet meldt til politiet i en sag, hvor hun har modtaget penge for en telefon, som køberen aldrig modtog.
Den unge mor hævdede, at der var en aftale mellem parterne, og at de ville tilbagebetale pengene til den første. Det er dog ikke sket endnu.
– Vi har desværre ikke modtaget pengene fra Nadia-Shila. Nadia og hendes mor, Heidi, er kommet med så mange undskyldninger, så man skulle tro, at det ikke er mulig, fortæller Peter Kjemtrup, der er far til den 14-årige dreng, der har købt telefonen, til Realityportalen.dk.

– Men fakta er, at min søn stadig ingen penge har modtaget til stor frustration og ærgrelse for ham. Han havde håbet på, at han fik pengene til den første, som Nadia havde lovet ham.
LÆS OGSÅ: Ung mor politianmeldt for bedrageri
“Jeg betaler i næste uge”
Nadia-Shila bekræfter over for Realityportalen.dk, at hun endnu ikke har betalt pengene tilbage. Men det er der en god grund til.
– Jeg har skrevet til ham 50 gange, at han får pengene, så snart jeg får min SU. Den bliver først frigivet i næste uge, hvilket jeg også har fortalt ham, fortæller Nadia-Shila til Realityportalen.dk og garanterer, at hun betaler tilbage i næste uge.
LÆS OGSÅ: Ung mor efter politianmeldelse: Jeg har det ad helvedes til
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.