Trods familiebrud og forskelle: Vi er stadig veninder

Der er sket meget efter optagelserne til tv-succesen ‘Sommerdrømme’. Nu åbner de to veninder op.

Af Lotte Knudsen - 13. april 2022 kl. 20:55

Den jyske dialekt og smitsomme latter gør det svært at overse 33-årige Belinda og 29-årige Mathilde, som lige nu er aktuelle i ‘Sommerdrømme’ på TV 2. I programmet optræder de to kvinder som svigerinder, men siden optagelserne er der sket en del.

LÆS OGSÅ: Skiftede mening: Derfor hedder vores datter Lelou

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor HER&NU snakker med Thomas Blachman efter finalen i ‘X Factor’… 

I dag er de ikke længere i familie. Mathilde er ikke længere sammen med broren til Belindas kæreste, og hun er flyttet væk fra Frederikshavn og til Aalborg.

– Selvom der er sket ting, som gør, at vi ikke længere er i familie, har det ikke haft indvirkning på vores venskab. Det er fuldstændig det samme, forklarer Belinda og Mathilde fortsætter:

– Vores venskab er virkelig unikt, og det vil jeg på ingen måde give afkald på.

LÆS OGSÅ: Løj om hjernetumor: Ville ikke skabe drama 

Første gang Belinda og Mathildes veje krydsede var for 10 år siden, da de begge arbejdede som bartendere på et diskotek.

– Dengang handlede det hele meget om fest og farver. Det gør det ikke længere. Nu har vi byttet shakeren ud med strikketøj. Vi elsker begge at bruge vores hænder og være kreative, forklarer Mathilde og Belinda supplerer:

– Vores interesser har altid fulgtes ad, hvilket har været med til at styrke vores venskab.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen efter afvænning: Afslører ny kæreste

Den fælles interesse for ”Gør-det-selv”-projekter gjorde også, at de to veninder meldte sig til ‘Sommerdrømme’.

– Vi så den første sæson, og så var vi ikke i tvivl om, at det var noget for os. Vi elsker begge to at kaste os ud i nye ting, og vi har begge to mega meget gå-på-mod, forklarer Mathilde.

Modsætninger mødes

Selvom interesserne er ens, er Mathilde og Belinda utroligt forskellige.

– Vores temperament og måden vi indtager et rum på er meget forskellig. Jeg er meget frembrusende, og Mathilde er mere tilbageholdende, forklarer Belinda og Mathilde fortsætter:

– Hos Belinda er der ikke langt fra tanke til handling. Jeg er mere skolet og eftertænksom, men jeg synes, at det er vildt modigt og inspirerende.

Forskellighederne komplementerer også hinanden godt, hvilket man kan se i ”Sommerdrømme”, hvor veninderne sammen skaber deres drømme sommerhus.

‘Sommerdrømme’  kan ses på TV 2 PLAY og TV 2 hver onsdag klokken 20.00.