Trods eksperternes anbefaling: I dag bor parret i hus

Camilla og Nis har valgt at flytte i hus.

Af Rikke Lynge - 21. september 2021 kl. 21:13

Da Camilla på 25 og Nis på 24 år fra Tønder havde besøg af ‘Luksusfældens’ eksperter fik de deres prioriteringsliste på plads, og her indgik køb af hus ikke som en af de fremtidige prioriteringer, selvom parret havde et inderligt ønske om at få en have til deres lille søn Clay.

Til trods for, at parret var enige i eksperternes råd, så bor de i dag i hus med deres søn, og de elsker det.

LÆS OGSÅ: Alene hele natten: Det skete der mellem Emil og Melissa

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Stéphanie Surrugue fortæller om at flytte fra Paris til Danmark. 

LÆS OGSÅ: Augusta om sit exit: Derfor tog jeg hjem

– Vi har fået et lejet hus, og det passer stadig ind til vores økonomi, så der har vi været ret heldige. Vi ønskede jo hus med egen have, og det er så gået i opfyldelse, fortæller Camilla til HER&NU.

Huset ligger i Tønder, hvor parret også boede, da de medvirkede i programmet.

– Vi har overtaget huset efter min storesøster, som boede her før. Hun skulle flytte og kontaktede os, fortæller Camilla fortsat om det heldige husleje, der ligger til samme pris, som parret før brugte på bolig.

LÆS OGSÅ: Esben Dalgaard uhelbredelig syg: Det lugter af en dødsdom

– Vi har fået mange flere kvadratmeter og et ekstra værelse til vores søn, så det er vi jo bare super glade for, fortæller Camilla og afslører, at eksperternes anbefaling med bryllup stadig ikke ligger på deres prioritet.

Camilla og Nis er et af de par, der uden tøven har gjort alt, hvad eksperterne sagde, og det er der en grund til.

– Vi havde snakket om, at vi ville gøre, som de sagde, inden vi tilmeldte os. Der var ingen grund til at spilde deres eller vores tid. Vi har set alle afsnit af alle sæsoner af ‘Luksusfælden’, så vi vidste godt, hvad vi gik ind til, og vi var godt klar over, at de ville tage vores bil, for ellers kunne vi ikke få alt den hjælp, vi ønskede, fortæller Camilla og afslører, at parret stadig lever efter eksperternes anbefaling.

LÆS OGSÅ: Hed flirt i ‘Robinson Ekspeditionen’: Hun er røvhamrende lækker

– Vi følger vores budgetter, og det går kun den rigtige vej. Vi har altid overskud på måneden, og vi har allerede betalt fire kreditorer af. Vi sparer, hvor vi kan, og vi er gældsfrie om tre år og tre måneder, fortæller hun stolt.

Parret har endnu ikke holdt den barnedåb, som de fik i gave, da der har været for mange restriktioner, men nu er de ved at få alt det praktiske med præst og lokale på plads, og snart skal lille Clay døbes.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-dommer er flyttet: Skal skilles