Trods akavet start: Derfor fik Louise en rose

Udefra set kan det måske virke forkert, at Louise fik en rose, men det er fordi, man ikke ser alt på tv.

Af Rikke Lynge - 27. maj 2021 kl. 20:59

Casper Berthelsen sagde i dagens afsnit af ‘Bachelor’ farvel til Freja og Mette, men hvis man som seer skulle gætte, hvem der ikke fik en rose, så ville mange måske nok sige Louise, da samtalen mellem Casper og Louise gik ganske katastrofalt. Men det er kun, hvad man ser på tv, for ifølge Casper var Louise slet ikke med i overvejelserne om, hvem der skulle hjem, men han kan godt se udefra, at deres første samtale på tv blev lidt akavet.

– Jeg er jo blevet introduceret før programmet, så pigerne ved godt, hvem jeg er, og hvad jeg laver til daglig, men det er alle de ting, Louise spørger om. Så jeg føler lidt, hun spørger om nogle ting, hun burde vide i forvejen, fortæller Casper til Realityportalen og fortsætter:

– Jeg følte ligesom ikke, at vi kom videre, og vi får kun talt om de ting, hun ved i forvejen. Så det er ikke fordi, der var dårlig stemning, men i det øjeblik blev tiden ikke udnyttet ret godt.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-hunk om grænseoverskridende date: Første gang, jeg prøver det

25-årige Louise i ‘Bachelor’ (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

Hvad man ikke ser er, at Louise og Casper taler sammen senere hen.

– Vi har en masse gode samtaler, og Louise er så sød og sindssygt sjov, fortæller Casper, der har svært ved at forklare, hvorfor valget i aftenens afsnit faldt på Freja og Mette.

LÆS OGSÅ: Lambang og Kaspar fra ‘Sommerdrømme’: Biologisk far til hver sin tvilling

– Det kan være svært at forklare direkte, hvad det er, der gør, at man ikke lige føler, at personen er den rette. Det er lidt svært at sætte ord på kemi og ens mavefornemmelse, forklarer Casper.
Følg Caspers kamp for kærligheden hver tirsdag til torsdag på TV 2 Play.

LÆS OGSÅ: CHOK: Derfor var Casper på Tinder efter optagelserne til ‘Bachelor’

Læs mere om