Trist Morten Ankerdal tvunget væk fra morgen-tv

Det var Sporten eller ‘Go’ Morgen Danmark’ for den populære vært, der derfor måtte sige farvel til morgen-tv.

Af Nikolaj Vraa - 25. november 2018 kl. 17:55

I adskillige måneder har Morten Ankerdal båret på en trist hemmelighed. For at beholde sit arbejde på TV 2 Sporten var han nødt til at stoppe som vært på ‘Go’ Morgen Danmark’. Her har den charmerende tv-mand været en fast del af holdet siden februar.
– Jeg er lidt ked af det, for jeg har nydt at være der. Men jeg blevet stillet over for et valg: Hvis jeg gerne ville være på sporten, så ville jeg være nødt til at være der noget mere. Derfor blev det sådan, forklarer Morten Ankerdal til HER&NU.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Reality-hunk bliver vært på Go’ morgen Danmark
Knust realitystjerne single igen: Han løj om alt

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Adam Duvå Hall, Jonas Schmidt og Jacob Riising kaste sig ud i en fortolkning af Princes megahit ’Kiss’.

LÆS OGSÅ: Adam Duvå Hall ude af ‘Vild med dans’
LÆS OGSÅ: Fandt kærligheden i ‘Vild med dans’: Nu flytter de sammen 
Forrige fredag havde han sidste dag i studiet på Hovedbanegården og bliver nu afløst af Adam Duvå Hall.

I fremtiden bliver det Adam Duvå Hall, der skal stå tidligt op. (Foto: James Thisted)


– Jeg kommer til at savne samspillet med Ida Wohlert. Der er noget særligt, når man møder hinanden så tidligt om morgen. Og oplevelsen at møde så mange forskellige mennesker. Min kone har nok også nydt, at jeg er kommet hjem og har snakket om andet end sport, siger Ankerdal, der fremover slipper for at sætte vækkeuret til 03:30.
– Det har ikke været så slemt at stå tidligt op. Der er noget sjovt ved at arbejde, når alle andre sover. Der er en helt speciel stemning. Men jeg kommer ikke til at savne, at hele mit liv har været indrettet efter ‘Go’ Morgen’. Jeg har ikke kunnet lave noget om aftenen, fordi jeg skulle forberede næste dags udsendelse og i seng.
LÆS OGSÅ: Vilde vægttab: Så mange kilo smed ‘Robinson’-stjernerne
LÆS OGSÅ: Jamil vandt ‘Robinson’: Dét skal pengene bruges på