Trist Maria Sebens: Jeg har mistet minderne

Maria Sebens havde taget en række billeder med et engangskamera, så hun kunne mindes sin afdøde søn, når hun var klar til det. Det får hun dog ikke mulighed for.

Af Jonas Sand - 10. maj 2017 kl. 8:55

I tirsdagens afsnit af ‘De unge mødre’ fortalte en knust Maria Sebens, at hun har været tvunget til at træffe den svære beslutning at gennemgå en sen abort, da hendes ufødte søn, Jace Jacob Sebens, var blevet ramt af den sjældne kromosomfejl Cornelia de Lange.
I afsnittet fortalte hun seerne, at hun under fødslen havde taget billeder med et engangskamera, så hun ville have nogle minder, som hun kunne fremkalde, når hun på et tidspunkt selv var klar til det. Men det får hun desværre ikke mulighed for.
LÆS OGSÅ: Maria Sebens stopper i ‘De unge mødre’
– Jeg har forsøgt at fremkalde billederne, men der er ikke noget på, fordi kameraet formentlig var defekt, siger ‘De unge mødre’-deltageren, der naturligvis er ked af det.
– Det er minder, jeg aldrig får tilbage. Min veninde har heldigvis taget nogle billeder med sin telefon, så jeg i det mindste har lidt. Men alle de andre billeder, vi tog, de eksisterer bare ikke mere. Det gør lidt ondt, men jeg kan ikke gøre noget ved det.
Tirsdagens afsnit er sidste gang, vi har set Maria Sebens i reportageserien. Det fortalte hun i sidste uge til Realityportalen.dk.
– Jeg har bare ikke længere lyst til at dele ud af mit liv. Jeg har overvejet at stoppe i flere sæsoner nu, og jeg havde allerede truffet beslutningen om at stoppe, når jeg havde født Jace helt naturligt, som det var planen. Nu er det klart, at det er nogle andre omstændigheder, men jeg føler, at tiden er den rette, fortalte den unge mor.
LÆS OGSÅ: Maria Sebens i stor sorg: Jeg har mistet mit barn
I klippet herunder fortæller Maria og den skyldfølelse, hun følte i forbindelse med graviditeten og abortovervejelserne:

LÆS OGSÅ: Rørt Maria Sebens takker for støtten efter abort: Det har været så overvældende
LÆS OGSÅ: Maria Sebens mindes afdød søn med tatovering
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.