Trist Joy: Tilladt mig selv at få en høj fedtprocent igen - Her & Nu

Trist Joy: Tilladt mig selv at få en høj fedtprocent igen

Joy K. Petersen er trist over, at hun har taget næsten tre kilo på, efter hun startede på sit nye arbejde.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 6. april 2016 kl. 16:32

‘Mig og min mor’ stjernen Joy K. Petersen har haft utrolig travlt, efter hun startede på et nyt fuldtidsarbejde i en vuggestue, hvor hun er pædagog. Det har resulteret i, at hendes kost har ændret sig, og at hun har taget næsten tre kilo på, skriver Joy K. Petersen i et ærligt indlæg på sin blog.
– Da jeg startede på jobbet, vejede jeg ca 60kg, og nu vejer jeg 62,7 kg. Jeg har taget næsten 3 kg på, skriver Joy K. Petersen på sin blog.
LÆS OGSÅ: Joy afviser: Vi er stadig glade for hinanden
Reality-stjernen er til dagligt ansat i en vuggestue, men hun er utrolig seriøs omkring sin træning, da hun arbejder som personlig træner ved siden af jobbet i vuggestuen. Derfor forlanger Joy meget af sig selv, når det kommer til kost og træning.
-Jeg er jo personlig træner og lever af min krop, jeg lever af at vise resultater både på egen krop og på andres. Min livsstil og arbejde kræver, at jeg er i form og udfører god og effektiv træning, skriver Joy K. Petersen og fortsætter.
– Derfor er jeg rigtig trist over, at jeg har tilladt mig selv at få en høj fedtprocent igen. Fordi jeg kan tydeligt se forskel på nu og for 3 mdr siden.
Flad mave og skrå mavemuskler
Selvom Joy K. Petersen er trist over, at hun har taget knap tre kilo på, så har hun et klart mål med sin træning. Og hun har da også en helt bestemt idrætsudøver, som hun ser op til.
LÆS OGSÅ: Joy og Carlos afslører: Vi kigger på lejlighed
-Mit kropsideal er at have en tonet flad mave med synlige skrå mavemuskler. En veltrænet krop uden alt for synlige muller, og så stadig bevare det feminine touch jeg har, skriver Joy K. Petersen og fortsætter:
-Jeg er for eksempel helt vild med hende her Michelle Lewin. Jeg synes, at hun er mega inspirerende. Og så har hun stadig en flot feminin krop og har bevaret nogle former, selvom hun er ekstremt veltrænet.
LÆS OGSÅ: Joy om forholdet til Carlos: Det var mig, der scorede ham
LÆS OGSÅ: GALLERI: Se Joys store forvandling
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.