Trine indrømmer den virkelige grund: Derfor gik vi fra hinanden

Trine afslører nye detaljer i bruddet. Det lyder ikke til, at det tidligere ‘Paradise’-par får øjnene op for hinanden på ny, når de i den nye sæson tjekker ind på hotellet.

Af Caroline Grønne Wigdal - 12. april 2021 kl. 14:58

I den nye sæson ‘Paradise Hotel’ vil Trine Skjollander tjekke ind på hotellet i Mexico. Sidste gang, hun gjorde det, var i 2018, hvor hun endte i en af sit livs helt store forelskelser, da hun mødte Mathias Hjort.

Forelskelsen førte til, at parret flyttede sammen i Odense. Men efter halvandet år gik de fra hinanden, og nu fortæller Trine, at det bestemt ikke kun handlede om, at hun ville flytte tilbage til Aalborg for at åbne sin egen frisørsalon.

LÆS OGSÅ: LISTE: ‘X Factor’-vindere gennem tiden

– Hvis han nu gerne ville med til Aalborg, var det nok endt sådan, men så var vi alligevel gået fra hinanden efter kort tid i Aalborg. Jeg tror ikke, det ville gå, fordi jeg hele tiden blev ked af det til sidst, siger hun.

Sådan blev mit selvværd nedbrudt

Trine oplevede nemlig, at Mathias reagerede meget negativt, hver gang hun valgte at bruge penge på at få lavet negle eller botox. Ifølge hende talte han hverken pænt til hende eller om hende.

LÆS OGSÅ: Lucca afslører barsk fortid

– Alt hvad jeg gjorde ved mig selv, kritiserede han. Hvis jeg for eksempel fik lavet lidt større læber, så skulle han altid kritisere det. Og det gad jeg bare ikke finde mig i til sidst. Så der smuttede jeg. For som pige er det hårdt at leve med én, der ikke snakker pænt til én, og det er svært at tilfredsstille sin fyr hele tiden, når man bare gerne vil noget andet, forklarer ‘Paradise’-baben.

Trine Skjollander er med i den nye sæson, der får premiere den 13. april. 2021. (Foto: Janus Nielsen.)

Det endte med at Trine fik lov til at stoppe med en dags varsel i den salon, hun arbejdede i i Odense.

– Til sidst skulle jeg bare hjem. Måske var jeg blevet boet i Odense, hvis forholdet havde været godt, siger hun.

Trine fortæller også, at hun efterfølgende været nødt til at arbejde med sig selv for at bygge sit selvværd op igen, og det er heldigvis oppe i dag, hvor hun trives godt med at bo og drive frisørsalon i Aalborg.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Så længe har Oliver Bjerrehuus kendt 20-årig kæreste

Mathias: Derfor talte jeg ikke pænt

I dag kan Mathias Hjort kun grine af, at han skulle have nedbrudt Trines selvtillid. Det er han faktisk lidt målløs over, at hun siger, for det ligger meget langt fra hans personlighed at være sådan.

– Det er fair nok, at Trine siger det, men det er bestemt ikke årsagen til vores brud. I øvrigt vidste jeg faktisk slet ikke, at hun fik lavet botox, før til sidst i vores forhold. Det fortalte hun aldrig, siger Mathias og fortsætter:

– Men folk kan bare gå ind og se ‘Boss Ladies’ og så høre, hvordan jeg bliver beskrevet af min egen kæreste, uden jeg overhovedet ved, at det foregår. Og det er sgu lidt dér, at filmen knækkede for mig. De ting hun sagde, gjorde ondt, siger han.

LÆS OGSÅ: Basim åbner op om deltagelse i ‘Paradise Hotel’

Mathias Hjort er klar i ‘Paradise Hotel’ sæson 17. (Foto: Janus Nielsen.)

Mathias fortæller, at det for ham er helt ligegyldigt i dag, og at han desuden er videre. Men han indrømmer gerne, at han i slutningen af forholdet ikke talte pænt til Trine.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Paradise Hotel’ bliver kønsneutralt

– Ting sker af en årsag. Jeg gør ikke nogen mod nogen, før de gør noget mod mig, siger han og påpeger, at han altid forsøger at forhindre alle sine veninder i at få lavet botox, da han synes, de er gode nok, præcis som de er.

Også Trine er videre, og det lyder ikke til, at det tidligere ‘Paradise Hotel’-par kommer til at genfinde kærligheden, når de igen tjekker ind på hotellet.

– Jeg har slet ingen følelser tilbage. Jeg vil aldrig kunne finde tilbage til ham igen, siger Trine.

LÆSOGSÅ: Rådførte sig med Anders Lund Madsen inden afrejse