Trine efter ’Hjem til gården’-sejr: Pengene går til småting

Vinderen af ’Hjem til gården’ og de 500.000 kroner er den 36-årige Trine Cecilie Enevoldsen, og hun har klare planer med formuen, der skal gå til blandt andet udbetaling af lån og en gasgrill.

Af Pernille Hahn Hauberg - 22. maj 2017 kl. 21:25

Adskillelige ugers hårdt arbejde med at få gården op at køre kulminerede i aftenens finaleafsnit af ’Hjem til gården’, hvor det blev en svært begejstret og overrasket Trine Cecilie Enevoldsen, der løb med sejren og de 500.000 kroner.
– Jeg fattede det jo ikke. Det var fuldstændig vanvittigt. Jeg tror først, det gik op for mig dagen efter. Jeg blev helt vildt glad, men det skulle lige sive ind. Et eller andet sted indeni havde jeg nok ikke regnet med det fra starten, siger Trine om sejren og uddyber:
– Jeg meldte mig til programmet for at få en fed oplevelse, og ikke fordi jeg gik ind med en fighterindstilling der sagde, ”Nu går jeg ind, og så skal jeg bare fucking vinde det her program”. Så at gå med det hele til sidst, det var fuldstændig vanvittigt.
LÆS OGSÅ: Kasper og Trine fra ‘Hjem til gården’ forelskede sig
Drømmer om landbrug
Står det ’Hjem til gården’-vinderen frit for, er det ikke sidste gang hun og kæresten, meddeltageren Kasper Brock-Jørgensen, nyder landlig idyl. De to drømmer nemlig om at købe et nedlagt landbrug og blive selvforsynende, men indtil da ved Trine allerede, hvad pengene skal gå til.
– De skal bruges til at betale min bil ud, og så skal de nok bruges til markedsføring af mit firma (Trine er selvstændig med firmaet horsehair.dk, der sælger extensions til heste, red). Der er mange småting; Jeg har faktisk på forhånd købt en gasgrill, siger Trine med et grin og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Ung mor deler fantastisk nyhed om kræftsygdom, men…
– Så vil Kasper og jeg gerne ud og rejse, og jeg skal have min familie med ud også. Der er mange småting, og så vil vi jo på et tidspunkt gerne flytte ud på et nedlagt landbrug, Kasper og jeg. Der har jeg jo til en god del af udbetalingen, så det skal de også gå til. De får jo hurtigt ben at gå på.
Parret flyttede sammen, da Trine et par dage efter at være kommet hjem fra optagelserne kørte forbi Horsens og hentede Kasper. Siden 1. april har de boet sammen i Trines kolonihavehus i Silkeborg, hvor de får styr på finanserne til realiseringen af drømmen om det permanente landliv.
– Vi nyder sommeren i kolonihaven, og så tager vi én dag ad gangen og ser, hvornår vi skal have et nedlagt landbrug. Om det bliver i år eller næste år, eller hvad det bliver, det ved vi ikke endnu, siger Trine.
LÆS OGSÅ: Husker du Mathilde fra ‘Årgang 0’? Så smuk er hun blevet
LÆS OGSÅ: ‘Hjem til gården’: Sådan var Kasper og Trines første date
LÆS OGSÅ: ‘Hjem til gården’-deltager: Skrækkeligt at se sig selv på tv
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.