Tredje sæson 'Ex on the Beach' er startet!

Optagelserne til det populære Kanal 4-program er i fuld gang.

Af Lykke Buhl - 14. juni 2019 kl. 16:55

For en måned siden sluttede anden sæson af ‘Ex on the Beach’, men programmet har taget seerne med så vældig en storm, at det ikke var svært for Discovery Networks at beslutte programmets fremtid – allerede før anden sæson var rullet færdig hjemme i stuerne.
– Det har selvfølgelig givet os blod på tanden til en sæson 3, og vi starter derfor optagelserne til endnu en sæson ’Ex on the beach’ i løbet af sommeren. Hvis alt går efter planen kan vi derfor være klar med en ny sæson inden udgangen af 2019, fortalte programchef hos Discovery Networks Danmark, Katrine Herforth, dengang til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Derfor har jeg løjet så meget

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Frederik fortæller, at det er helt fint, at Fie har sex med en anden, for han ser jo også meget porno.

LÆS OGSÅ: Endnu et par er blevet kærester efter ‘Ex on the Beach’
Og nu kan Realityportalen afsløre, at optagelserne til en ny og tredje sæson allerede er sparket i gang. Realityportalen er nemlig inviteret med ned syd på – til en endnu hemmelig lokation – hvor vi har mødt deltagerne og fulgt optagelser fra sæsonens første uge.
Sidste fredag gik optagelserne til den nye sæson nemlig i gang, og det smukke startcast har dermed befundet sig i ‘Ex on the Beach’-villaen i en uge – og hvem ved, måske har de allerede fået selskab af en eks eller flere?
Her på Realityportalen skal du i hvert fald nok få det hele at vide – så følg med, efterhånden som vi afslører mere!
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Claes taler ud om trekant: Så vildt gik det for sig
LÆS OGSÅ: Fie Laursen taler ud om brud: Han truede mig