Travis Scott i åbent interview: Jeg vil altid elske hende

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, vi har set Travis Scott og Kylie Jenner sammen, men i et åbent og ærligt interview deler Travis nu sine følelser for makeup-mogulen.

Af Anna Løwe - 4. januar 2020 kl. 12:55

I efteråret kom det frem, at Travis Scott og Kylie Jenner havde sat forholdet på pause. Kylie bekræftede selv rygterne på Twitter, efter skarpe fans havde observeret, at billedet af Travis ikke længere stod i Kylies gigantiske walk-in-closet, og parret var ikke blevet set sammen i mere end en måned.
LÆS OGSÅ: CHOK: Kylie Jenner og Travis Scott er gået fra hinanden
Siden er pausen blot blevet forlænget, og intet tyder på, at parret er ved at finde sammen igen. De har dog bevaret et fint forhold, særligt af hensyn til deres fælles datter, Stormi. I et interview med XXL Magazine fortæller Travis nu om forholdet til både Stormi og Kylie.
– At være far er bedre, end jeg troede, det ville være. Stormi er det bedste menneske, jeg kender. Hun er min bedste ven, fortæller rapperen og fortsætter:
– Stormi gør mit liv lidt nemmere. Hun inspirerer og overrasker mig hver dag. Det er helt skørt. Hendes mor og jeg fandt på navnet Stormi sammen.
LÆS OGSÅ: Kylie Jenners datter har ændret far

Elsker stadig Kylie

På trods af, at hverken Kylie eller Travis officielt har afsluttet forholdet fuldkomment, ser det ud til, at de begge trives i den nuværende relation. Kylie har da også tidligere meldt ud, at de gør alt for datteren Stormi, og at de har et rigtig fint forhold. Og den holdning synes Travis at dele:
– Jeg elsker Stormis mor, og det vil jeg altid gøre, fortæller han i interviewet med XXL Magazine og fortsætter:
– Det hårdeste ved at være i et forhold er at være i det uden at lade millioner af udefrakommende blande sig i det.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Kardashian-familien rykker til Danmark
LÆS OGSÅ: WHAT! Mascha Vang afslører ny kæreste