Travis Scott afslører: Jeg ville hellere have haft en søn

Travis og Kylie har sammen datteren Stormi, der blev født i februar.

Af Lykke Buhl - 25. december 2018 kl. 12:55

Kylie Jenner og Travis Scott skal snart forloves og har sammen deres lille pige, Stormi, på blot ti måneder. Men nu fortæller Travis, at han dengang var skuffet, da han fandt ud af, at dét, Kylies gravide mave gemte på, var en pige.
– Først havde jeg det sådan: “Årh mand, jeg har brug for, det bliver en søn”. Da vi fandt ud af, det var en pige, så var jeg sådan: “Huhhh?”, fortæller rapperen til Rolling Stone.
LÆS OGSÅ: STORT CHOK: Nu lukker Kardashian-familien ned

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Irina Olsen er stor fan af ‘Keeping Up With the Kardashians’-familien.


LÆS OGSÅ: Stor, international stjerne skal skilles fra utro ægtemand
Heldigvis endte Travis med at skifte mening om sin datter.
– Efter et stykke tid, så var jeg sådan “Yo, det her kan være den sygeste ting, der nogensinde er sket”, og da Stormi blev født, så var jeg sådan: “livet er vanvittigt, bro!”.
I dag er rapperen både stolt og vild med sin lille datter Stormi, og lille Stormi er også helt pjattet med sin far. Kvalitetstiden i den lille familie bliver derfor prioriteret på trods af mors og fars hektiske liv.
– Vi lader ingenting komme før Stormi-tid. Stormi-lørdage, dem fucker vi ikke med. Selv på turné kommer Stormi med. Hun rejser. Hun har flere stempler i sit pas end mange motherfuckers, fortæller far-Travis.
LÆS OGSÅ: Forelskede Travis: Jeg frier snart til Kylie
Både Travis og Jenner er i dag lykkelige for deres lille datter

View this post on Instagram

thankful.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on


LÆS OGSÅ: Hannah Melissa indrømmer: Jeg slår René
LÆS OGSÅ: Fie Laursen stopper karrieren: Tidlig pension