Trailer: Knaldperlen på rollelisten i ny dansk serie

Walid ‘Knaldperlen’ Bechara springer inden længe ud som skuespiller i en ny dansk tv-serie.

Af Jonas Sand - 11. september 2015 kl. 16:25

Inden længe kommer der en helt ny og skør dansk komedieserie. Her kan man blandt andet opleve Sebastian Jessen, Thomas Ernst, Lars Bom, Julie Zangenberg, Carsten Bang og Casper Harding, men serie får også et lille skud reality.
For på rollelisten i den ene af episoderne finder man ‘Kongerne’-stjernen Walid ‘Knaldperlen’ Bechara. Det kan man se i den trailer, som netop er blevet offentliggjort.
Jeg blev kontaktet af manden bag serien, der spurgte, om jeg havde lyst til at medvirke. Jeg syntes, at det lød meget sjovt, så jeg takkede pænt ja, fortæller Knaldperlen, som ikke afviser mere skuespil, til Realityportalen.dk.
– Hvis jeg kan få en rolle, hvor jeg kan få lov til at være mig selv, så er jeg klar på flere roller, slår den royale stjerne fast.
‘Hedensted High’ kommer senere på året, og den bliver udelukkende gjort tilgængelig til streaming hos DPlay.
Herunder kan du se traileren til den skøre komedie-serie.

Hedensted High OFFICIEL Trailer 1Så er den første trailer til Danmarks mest vanvittige sitcom landet!! Hør Emmelie de Forest og se Sebastian Jessen Thomas Ernst (Officel)Casper Harding Julie Zangenberg Walid “Knaldperlen” Carsten Bang og mange, mange flere!!#Hedenstedhigh #Comingsoon #Crazy #Glædjer
Posted by Hedensted High on 10. september 2015

LÆS OGSÅ: Knaldperlen og Sugar afslører: Vi flytter tilbage til København
LÆS OGSÅ: Forelsket Knaldperlen afslører: Jeg skal have børn
LÆS OGSÅ: Sugar og Knaldperlen: Sådan går det i dag
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.