SE BILLEDERNE: Toptrænet 'Paradise'-babe i stort vægttab: Jeg har mistet appetitten - Her & Nu

SE BILLEDERNE: Toptrænet ‘Paradise’-babe i stort vægttab: Jeg har mistet appetitten

Anna havde ikke bemærket det, før hun begyndte at få en masse kommentarer fra både følgere og Oliver.

Af Caroline Grønne Wigdal - 17. august 2020 kl. 20:55

Anna Seneca fra ‘Paradise Hotel’ ved det meste om kost og træning, og hun bruger dagligt en masse energi på at guide andre til den krop, de drømmer om. Måske endda lidt for meget energi. I hvert fald har der det sidste halve år ikke været mange kræfter tilbage til at pleje den krop, hun selv føler sig bedst tilpas i.

At hun har haft travlt på jobbet sammenlagt med, at hun tilbage i marts sammen med Oliver flyttede ind i en lejlighed i Køge, har for ‘Paradise’-baben været en stor mundfuld, og derfor er der altså siden februar røget 9 kilo.

LÆS OGSÅ: Gunnvørs skjulte dagsorden: Derfor er jeg med i ’Forsidefruer’

Nu er der lidt færre muskler på Anna, end hvad der plejer at være. (Foto: Privat)

– Desværre meget muskelmasse. Jeg tror, at grunden til det har været at der er sket og sker så meget i mit liv, at jeg glemmer mig selv. I den forstand at jeg glemmer at tage hånd om mig selv før andre og andet. Mine klienter har i lang tid været første prioritet. Og så har jeg haft så mange bolde i luften, så det har gået lidt for vidt, forklarer Anna til Realityportalen.

– Det har aldrig været min plan at tabe mig – og jeg har altid haft en fornuftig muskelmasse. Den er forsvundet i svinget, og det ses tydeligt. Jeg har simpelthen mistet appetitten, tilføjer hun.

LÆS OGSÅ: Didde forklarer uvenskabet med Linse

Sådan ser ‘Paradise’-baben ud, når hun har tid til at prioritere træningen. (Foto: Privat)

Oliver kommenterer det også

Hun havde i flere måneder ikke lagt mærke til, at hun havde tabt sig. Men pludselig begyndte hun at få en del kommentarer fra folk – hvilke hun var uforstående overfor. Men det er ikke kun følgere, der bemærker, at der er mindre af Anna.

LÆS OGSÅ: WOW! Linse har på rekordtid tabt 19 kilo

– Oliver gør mig tit opmærksom på, at jeg ingenting har spist, og først dér kommer jeg i tanke om, at jeg skal spise. Forleden valgte jeg at stille mig på vægten, og der var det, som om tallet viste mig det, jeg ikke har kunnet se, siger baben, der bestemt ikke er glad, for, at hun har tabt den store mængde af muskler.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy på hospitalet med pludselig blødning

Heldigvis er hun jo vant til at sammensætte kost- og træningsprogrammer, og det har hun nu også gjort til sig selv. Hun vil mindst tage omkring fem kilo på igen.

Anna i december sidste år til premieren på ‘Paradise Hotel’ 2020 (Foto: Anthon Unger)

–  Jeg har lavet mit eget realistiske træningsprogram og lagt et mål for, hvor mange kalorier jeg skal indtage. Og så tager vi den derfra, siger hun.

LÆS OGSÅ: Undrer du dig også? Derfor mangler der en kvindelig landmand i ’Landmand søger kærlighed’

Læs mere om