'Toppen af poppen'-stjerne syg af astma: To år på hospitalet

Sangerinden Annika Aakjær har bestemt ikke altid haft det nemt.

Af Helle Bill Madsen - 30. september 2018 kl. 13:55

Det var ikke den letteste barndom uden søskende, sangerinden Annika Aakjær havde i Nordjylland. Det fortæller hun åbent og ærligt om i aften i ‘Toppen af poppen’, når hun bliver spurgt om starten på sin karriere.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang sælger huset: EDC blev lagt fuldstændig ned
LÆS OGSÅ: UPS! Sidney Lee taler over sig med tv-comeback
– Jeg er enebarn, og da jeg var lille, var jeg meget syg af astma. Så fra jeg var to år til jeg var seks år, røg jeg hele tiden ind og ud af hospitalet. Jeg har nok ligget sammenlagt to år på hospitalet. Og problemet ved det er, at man som enebarn ikke har en naturlig plads i en flok, afslører Annika, 36, der var fysisk udfordret af lungesygdommen, og derfor blev en meget introvert pige.
LÆS OGSÅ: Christopher afslører: Bryllup næste sommer

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Sanne Salomonsen åbner op om sin hårde sygdomsperiode:

AFSLØRING: Nu er sagen mellem Mai Manniche og Cengiz afgjort
– Hver gang jeg prøvede på at spille rundbold, så dejsede jeg om, så jeg har siddet meget indenfor i min tidlige barndom og har haft et meget indadvendt liv, indtil vi fik et fjernsyn. Så sad jeg bare og kiggede i den kasse, og så vidste jeg, fra jeg var otte år, at jeg skulle være skuespillerinde, fortæller Annika, som udover at blive en dygtig sangerinde via et efterskoleophold også fik stor succes som skuespillerinde i bl.a. Beatles-teaterkoncerten ‘Come Together’ på Østre Gasværk.
Se ‘Toppen af poppen’ i aften klokken 20.00 på TV 2.
LÆS OGSÅ: CHOK: Realitystjerne fundet død
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Nu er ‘Familien fra Bryggen’ tilbage