‘Toppen af poppen’-sangerinde hitter med ny EM-sang

Hør den nye EM-sang her.

Af Rikke Lynge - 5. juni 2021 kl. 12:55

Stine Bramsen, der blandt andet har medvirket i ‘Toppen af poppen’, og bandet ‘Alphabeat’ står bag årets EM landsholdssang ‘Danmarks Dynamite’. Det populære popband er godt selv klar over, at der kan være mange delte meninger om genren for sådan en sang, og den bliver derfor ikke nødvendigvis taget godt imod af alle.

–  Man ved, at der kommer til at være en masse mennesker, der synes, den er megadårlig – lige meget hvor god den er. Det er jo skræmmende, men det er også det, der giver drivet. Og en bunden opgave, der havde noget adrenalin i sig, var lige præcis det, vi havde brug for, siger forsanger Stine Bramsen til BT.

LÆS OGSÅ: TV 2-stjerne afslører graviditet

Alphabeat måtte pludselig skifte bassist under generalprøven til ‘X Factor finalen’, da Anders Reinholdt (yderst tv.) blev kaldt til København. (Foto: Niels Henrik Dam)

LÆS OGSÅ: Udfordringer i forholdet: Remee og Mathilde overvejer familiesituationen

Tidligere har sange fra Nik og Jay ‘Vi vandt i dag’, Nephew ‘The Danish Way To Rock’, Dodo & The Dodos ‘Vi vil ha’ sejren i land’, Thomas Helmig ‘Hele Danmark op og stå’, Søren Poppe og Sofie Lassen-Kahlke ‘Danmarks drenge’ og Big Fat Snake ‘Big boys in red and white’ prydet stemningen til danske landskampe, og nu skal Alphabeats nye landsholdssang gøre dem kunsten efter, når Danmark den 12. juni møder Finland i den første EM-kamp kl. 18.00.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Nybyggerne’-vinderes nye hus

Kom i landsholdsstemning med den nye EM-sang herunder:

Hvad synes du om Alphabeats EM-sang?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...