'Toppen af Poppen'-deltager: Det var angstprovokerende

En ny sæson af ‘Toppen af Poppen’ kommer inden længe på TV 2.

Af Helle Bill Madsen - 18. august 2019 kl. 20:55

Der var masser af gode grin og spas, da seks af årets syv deltagere i ‘Toppen af Poppen’ mødtes på toppen af København i restaurant Silo, og Lars ‘Chief 1’ Pedersen var hurtig til at forevige det med en selfie.
Sammen med ‘Rockshow’-vært og tidligere Big Fat Snake-frontmand Anders Blichfeldt, dansk-zambianske Kwamie Liv, jazzsangerinden Cecilie Nordby, den tidligere Ulige Numre-frontmand Carl Emil Pedersen og færøske Teitur Lassen, har Chief One været på musikalsk lejrskole på Kellers Badehotel på Fanø.
LÆS OGSÅ: Lisbeth Dahl afslører: Helbredt af healer

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se øjeblikket, da Chief 1 blev rørt til tårer under ‘Nærkontakt’.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Vild med dans’-babe har født
Hjemme igen var det nærliggende at spørge Chief 1, om han er på toppen af sit liv?
– Man finder først ud af, hvornår man er på toppen, når man har været der. Vi mennesker er gode til at sige: ”Hold kæft, hvor var det sjovt i går”. Vi er dårlige til at sige: ”Hvor er det sjovt lige nu”, fordi vi har så travlt med at tænke over i morgen eller i går, siger den 49-årige musikproducer og sanger Chief 1, der både kunne tilbyde sine musikalske kollegaer sangene fra tiden med rapgruppen Rockers By Choice og nye sange fra sin solokarriere.
LÆS OGSÅ: Stor 80’er-stjerne med i ‘Vild med dans’
– Jeg var momentvis på toppen af mit liv, da vi lavede ‘Toppen af Poppen’, fordi det var så intenst. Men samtidig var jeg også på bunden af mit liv i de dage, for der var også tidspunkter, hvor jeg havde lyst til at løbe skrigende bort, fordi det var så angstprovokerende.
– Jeg var bange for at have kastet mig over noget, jeg slet ikke kunne overskue. Det var så intenst. En vaskemaskine og tørretumbler af følelser. Det ene øjeblik var jeg lykkelig, det næste var jeg ængstelig, så var jeg stolt, bange og sur. Jeg mærkede ti års livsfølelser på ti dage meget komprimeret og meget intenst. Men hold kæft, det var fedt, siger Lars, der netop nu arbejder på en ny soloudgivelse i eget navn.
‘Toppen af Poppen’ har premiere på TV 2 og TV 2 Play søndag den 18. august klokken 20:00.
I galleriet over artiklen kan du se de otte deltagere.
LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne scorer hovedrolle i ny DR-serie