'Topmodel'-vinder forlader gymnasiet for anden gang

På grund af for meget arbejde måtte Sarah Kildevæld endnu engang forlade gymnasiet.

Af Emilie Holm Egebro - 7. august 2016 kl. 10:55

Sidste vinder af ‘Danmarks næste Topmodel’, Daniel Kildevæld, har netop fortalt, at han starter på Horsens Handelsgymnasium efter sommerferien. For storesøster Sarah, vinder af ‘Topmodel’ 2014, ser det dog lidt anderledes ud.
Sarah blev sidste forår smidt ud af HHX, da hun havde for meget fravær på grund af modelarbejde. Hun besluttede sig dog for at gå 1.g om på skolen, men måtte se i øjnene, at anden gang ikke var lykkens gang.
– Jeg er droppet ud igen, da jeg skulle til Kina i en uge med Kopenhagen Fur, og det måtte jeg ikke få fri til. Da jobbet var så stort, kunne jeg ikke takke nej, så jeg valgte jobbet fremfor skolen. Da jeg sidste år blev smidt ud, havde jeg det rigtig svært med det, men fordi det denne gang var mit eget valg, har jeg det helt okay med det, forklarer Sarah, som nu har ændret planerne om en stundereksamen:
– Siden jeg droppede ud, har jeg arbejdet fuldtid som vikar, og efter ferien skal jeg forhåbentlig arbejde i Magasin, hvis jeg får jobbet. Så min plan lige nu er, at jeg udover modeljobs skal have mig et andet job – gerne indenfor makeup og mode, da jeg gerne vil tage en makeupartist-uddannelse senere. Og så må tiden vise, om jeg vil have en studentereksamen senere i mit liv.
Sarah har netop skiftet modelbureauet Unique Models ud med Gossip Models, hbilket hun er rigtig glad for.
Se billeder af Sarah øverst.
LÆS OGSÅ: ‘Topmodel’-vinder: Jeg har kæmpet i tre år
LÆS OGSÅ: ‘Topmodel’-vinder smidt ud af gymnasiet
LÆS OGSÅ:‘Topmodel’-vinder: Sådan er det gået efter programmet
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.