'Topmodel'-dommere: Vi ville sk… i bukserne

Både Jesper Thomsen og Uffe Buchard ville være skræmte over at skulle bedømmes af dem selv.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 25. september 2014 kl. 14:55

I ‘Danmarks næste Topmodel’ skal de håbefulde piger stå overfor selveste Caroline Fleming, Jesper Thomsen, direktør i Unique Models, samt kreativ direktør og modeskribent Uffe Buchard.
Dommerne vil måle og veje deres modelfærdigheder, og kun én pige slipper gennem nåleøjet. Og for mange af de unge piger, der så let som ingenting kan få deres modeldrøm knust, kan det være skræmmende at stå foran dommerne og blive bedømt og vurderet.
LÆS OGSÅ: Afstemning: Hvem er din ‘Topmodel’-favorit?
Skræmte dommere
Men hvordan ville dommerne selv have det, hvis de var i pigernes sko? Det spurgte Realityportalen.dk de to meddommere Jesper Thomsen og Uffe Buchard om.
– Jeg ville skide i bukserne, og jeg er så imponeret over pigerne, at de har mod til at stå foran os, og lade sig bedømme på den måde, det tager jeg virkelig hatten af for, siger Uffe Buchard til Realityportalen.dk.
Samme udmelding kommer fra Jesper Thomsen.
– Jeg ville også skide i bukserne, det må være så skræmmende at stå overfor os. Jeg er ikke sikker på, at jeg selv ville turde det, så jeg har stor respekt for pigerne, siger han med et smil.
Se i klippet hvad dommerne søger efter denne sæson, og husk af stem på din favorit model i afstemningen her inden premieren i aften klokken 20:00 på Kanal 4.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.